Co się dzieje z moimi komentarzami na YouTube ?

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
olo320i

Użytkownik

Post11 maja 2016, 10:16

Witam ponownie bo dawno mnie tu nie było :)
Nie wiem czy to dobry temat ale nie wiem gdzie o to zapytać.
A mianowicie chodzi mi o to że pod dwoma filmami na YouTube umieściłem komentarze. Komentarze widzę ja jak jestem zalogowany na swoim koncie. Jak się wyloguję i sprawdzam komenty , albo robię to z innej przeglądarki czy smartfona, Komentarz jest niewidoczny. Robiłem kilka prób bo z początku myślałem że mój komentarz jest za długi, albo użyłem zbyt wiele słów niecenzuralnych. Edycja mojego komentarza i publikowanie ponownie nie przyniosło rezultatu. Utworzyłem nawet dwa extra fake konta bo myślałem że może mam ban na moje konto. Żaden sposób nie przyniósł rezultatu. Niedawno umieściłem komentarz pod innym filmem z fake konta, z tym że był on dość krótki i pomimo nie cenzuralnych słów pojawił się on pod filmem i jest normalnie widoczny dla każdego. Generalnie to nie wiem co mam sobie myśleć.
Czy ktoś tu z szanownych użytkowników mógłby mi powiedzieć o co tu chodzi ?? Dlaczego niema moich komentarzy widocznych ?? czy jest jakieś kryterium jakim należy się kierować czy spełniać aby dodawać komentarze ?? nie wydaje mi się aby BAD język miał tu coś do czynienia ponieważ pod filmem pod którym umieściłem komentarz są inne komentarze normalnie widoczne i jest tam wiele przekleństw, więcej niż w moim komentarzu.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2016, 10:16 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu tematu oraz pisowni

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post11 maja 2016, 11:38

Hej, nie komentuje nic na YT więc się nie znam ale warto zapytać - czy przełączyłeś pod filmem a nad komentami widoczność od najnowszych?
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

olo320i

Użytkownik

Post11 maja 2016, 12:22

Ello. jak najbardziej przełączałem to wiele razy i nie ma różnicy.

• Reklama

Wróć do „Problemy”