Czarny obraz po maksymalizacji okna!

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
vesper21

Użytkownik

Post21 mar 2013, 15:00

Witam. Mam problem. Po wyłączeniu gry (Battlefield 3, The Sims 3 lub jakieś innej) pojawia się u mnie problem. Gdy chcę włączyć przeglądarkę, bądź nawet zmaksymalizować okno Mój Komputer, pojawia mi się czarny obraz i nic się nie dzieję. Gdy wcisnę alt + f4 by wyłączyć to okno, pojawia się pulpit i wszystko jest niby ok. Jakieś rady? Do tej pory wszystko było OK.

P.S.
Raz błąd się pojawia, raz nie. Dzisiaj nawet na zminimalizowanym Chrome z 3 kartami włączonymi zaczął szaleć: okno z chromem tak jakby przesuwało się samo w prawo a za nim był czarny ekran.
Używam klasycznej kompozycji Windows na Windowsie 7 x64.

P.S. 2
Problem pojawia się od razu po starcie Windows teraz. Wystarczy że zmaksymalizuję Chrome'a albo eksplorator, ekran zaczyna migać na czarno a okno "ucieka" w prawo bądź nie ma go wogóle.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post21 mar 2013, 16:29

Czysto teoretycznie przeinstalowywałeś sterowniki do grafiki?
daj moze loga z autorunsa być moze jakiś program w tle tak robi:
http://www.hotfix.pl/optymalizacja-auto ... s-a128.htm

vesper21

Użytkownik

Post22 mar 2013, 23:28

Problem rozwiązany (bynajmniej na ten czas). Ustawiłem częstotliwość odświeżania z 60Hz na 59Hz i póki co działa :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”