Witam , dostałem propozycje kupienia komputera ale nie wiem czy cena się opłaca.
AMD ATHLON 64X2 dual core procesor 6000+ 3,01 Ghz
1 Gb ram
Karta graficzna Nvidia geforce 8600gt 2gb
Nagrywarka dvd,slot kart pamięci
Oryginalne sterowniki do karty i procesora
Dysk twardy 500 gb.
Cena tego komputera to 350 zl . Z góry dzięki za pomoc
Czy cena za komputer jest dobra ?
- Seler
Witam!
Wiekowy ten komp. Bodajże jeden z pierwszych procesorów dwurdzeniowych od ADM.
Ramu za mało, do dokupienia.
No wiekowo.. Ale tanio. Jeśli chciałbyś sobie z niego zrobić komp–torpede do gier, to nie wiem czy więcej czasu i pieniędzy nie poswiecisz na renowacje , niż te 350 zł. Płyta główna pewno też nie jest za nowa..
Ja osobiście nawet dla cześci bym go nie kupiła
Wiekowy ten komp. Bodajże jeden z pierwszych procesorów dwurdzeniowych od ADM.
Ramu za mało, do dokupienia.
No wiekowo.. Ale tanio. Jeśli chciałbyś sobie z niego zrobić komp–torpede do gier, to nie wiem czy więcej czasu i pieniędzy nie poswiecisz na renowacje , niż te 350 zł. Płyta główna pewno też nie jest za nowa..
Ja osobiście nawet dla cześci bym go nie kupiła

,,Dum Spiro, Spero''
Dopóki oddycham, nie tracę nadziei
Dopóki oddycham, nie tracę nadziei
- rokko
- Kontaktowanie:
Teraz lapka z 2x lepszymi parametrami kupisz już za 1000zł.
Ja bym podał nieco wyższą cenę 50-100zł, później jak dojdzie do negocjacji będziesz miał z czego schodzić.
Ja bym podał nieco wyższą cenę 50-100zł, później jak dojdzie do negocjacji będziesz miał z czego schodzić.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
-
rokko pisze:Ja bym podał nieco wyższą cenę 50-100zł, później jak dojdzie do negocjacji będziesz miał z czego schodzić.
To ja miałbym kupić kompa a nie sprzedać

- rokko
- Kontaktowanie:
Anoż faktycznie teraz czytam i chcesz kupić.
To lepiej żeby sprzedający tego wątku nie znalazł w sieci
To lepiej żeby sprzedający tego wątku nie znalazł w sieci

Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama