Czy mogę odinstalować YTD Toolbarv 6.3 ?
-
Czy instalator YTD Toolbarv6.3 jest potrzeby w zainstalowanych na moim komputerze programach. Na fotum myślę ,że jest odpowiedź, ale wiadomość jest ukryta, a ja muszę wiedzieć. Ale serdecznie dziękuję za pouczenie, za informacje. 

Ostatnio zmieniony 23 sie 2013, 12:12 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.
Powód: Korekta tytułu.
- XMan
1. Odinstaluj YTD Toolbarv 6.3
2. Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Continue to the media
3. Podaj log z Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (z opcji Delete)
4. Przeskanuj komputer programem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pełne skanowanie
(nie instaluj wersji PRO tylko Freeware)
Po skanowaniu wrzuć z niego raport.
W razie dalszych problemów oraz wykrycia infekcji temat przeniesiemy do działu Bezpieczeństwo.
2. Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Continue to the media
3. Podaj log z Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (z opcji Delete)
4. Przeskanuj komputer programem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pełne skanowanie
(nie instaluj wersji PRO tylko Freeware)
Po skanowaniu wrzuć z niego raport.
W razie dalszych problemów oraz wykrycia infekcji temat przeniesiemy do działu Bezpieczeństwo.
-
- Reklama