Witam chciałbym zakupić iphone z Ameryki i nie wiem czy to dobry pomysł wszystko mi przyślą ? bo ten iphone wydaje się coś tani i w ogóle w Ameryce są tanie te iphone wiec doradzicie czy to się opyla i wszystko dojdzie tutaj macie link do tej strony bo jak tak to ja go zakupie ;p.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czy zakup Iphone w Ameryce opłaci się?
-
Ostatnio zmieniony 08 gru 2009, 18:33 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono pisownię, zminiono tytuł
Powód: poprawiono pisownię, zminiono tytuł
- Everest
Iphone
Rozważałeś koszta przesyłki? Bo może się okazać że za sam transport zapłacisz jak za zboże i taniej ci wyjdzie w polsce kupic używany czy nowy. I co najważniejsze czy pytałeś w komisie/u znajomych o polskie menu, czy masz kogoś kto by ci je wgrał i dolicz ewentualne koszta tej operacji.
Rozważ wszystkie koszta, a osobiście polecam ci kupionego w polsce np. na allegro czasem dają oferty z możliwościa osobistego odbioru więc zobaczysz wytestujesz a tamten to ani reklamacji w raze wpadki ani go sprzedać z zyskiem, więc
Pozdrawiam
Rozważ wszystkie koszta, a osobiście polecam ci kupionego w polsce np. na allegro czasem dają oferty z możliwościa osobistego odbioru więc zobaczysz wytestujesz a tamten to ani reklamacji w raze wpadki ani go sprzedać z zyskiem, więc

Pozdrawiam
-
Re: Iphone
Tam już jest polskie menu wgrane ;]
po za tym to kosztuje razem z przesyłka jakieś 700 zł. max a jak coś to ja mieszkam w Szkocji a nie w Polsce i przesyłka jest tańsza jakieś 80 zł. a w Polsce ten iphone kosztuje z 3000 zl. ;/ wiec chyba bardziej tam sie opyla
A tak w ogóle to w Polsce jeszcze tego modelu nie ma
wiec raczej nie będę mógł kupić na allegro jest tylko najnowszy model iphone 3 gs
po za tym to kosztuje razem z przesyłka jakieś 700 zł. max a jak coś to ja mieszkam w Szkocji a nie w Polsce i przesyłka jest tańsza jakieś 80 zł. a w Polsce ten iphone kosztuje z 3000 zl. ;/ wiec chyba bardziej tam sie opyla
A tak w ogóle to w Polsce jeszcze tego modelu nie ma

Ostatnio zmieniony 08 gru 2009, 21:48 przez Lena, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: pisownia
-
Na miejscu szukałem takich ofert, ale tam z przesyłką to kosztuje 120 funtów a w Anglii jakieś 450 fontów wiec raczej opyla się ściągnąć
.
Proszę o wypowiedzi jeszcze innych bo jak coś to zamówię dzisiaj.
I mam pytanie: czy ta klawiatura od telefonu to jest składana, bo na tym obrazku widzę składana, ale jak włącza się iphone to klawa może być zloszona i mogę się nic bawić. Jeden minus co widzę to zbyt mało GB tylko 2 GB a w innych iphonach jest 16 GB lub 32 GB ;]
Może mi ktoś powiedzieć jeszcze czy ten iphone jest nowy ?
Proszę stosować polskie znaki
Lena
.
Proszę o wypowiedzi jeszcze innych bo jak coś to zamówię dzisiaj.
I mam pytanie: czy ta klawiatura od telefonu to jest składana, bo na tym obrazku widzę składana, ale jak włącza się iphone to klawa może być zloszona i mogę się nic bawić. Jeden minus co widzę to zbyt mało GB tylko 2 GB a w innych iphonach jest 16 GB lub 32 GB ;]
Może mi ktoś powiedzieć jeszcze czy ten iphone jest nowy ?
Proszę stosować polskie znaki
Lena
Ostatnio zmieniony 08 gru 2009, 21:52 przez Lena, łącznie zmieniany 1 raz.
- kaczorinax
Może jest to iphone starej generacji np. 2g
Zapytaj jeszcze dokładnie

Zapytaj jeszcze dokładnie

Hp510 - Pentium m725 1.6@2.13, 2 gb ddr2 533 mhz, gma900 128 mb
Stacjonarka sprzedana - oszczędzam na prądzie
Stacjonarka sprzedana - oszczędzam na prądzie
-
- Reklama