Data i nazwa zdjęcia zniknęły spod zdjęcia. Dlaczego?
- ZiNGO
- Kontaktowanie:
moja znajoma wczoraj mi mówiła że zawsze miała pod zdjęciem czy nad nazwę i datę kiedy ono zostało zrobione. Jej córka coś na klikała i to zniknęło. Jak to przywrócić? Windows XP SP3.

- seba86mu
Chodzi o to, że zniknęła data i godzina z istniejącego już zdjęcia czy aparat nie dodaje tych danych do każdego zrobionego zdjęcia ?
Jeżeli to pierwsze, to takie cuda się nie zdarzają i ktoś po prostu ręcznie usunął datę ze zdjęcia w edytorze zdjęć.
Jeżeli to drugie, to po prostu została wyłączona opcja pokazywania daty i godziny na zdjęciach w opcjach aparatu. Niech znajoma poszuka w menu aparatu, to na pewno znajdzie tą opcję.
Jeżeli to pierwsze, to takie cuda się nie zdarzają i ktoś po prostu ręcznie usunął datę ze zdjęcia w edytorze zdjęć.
Jeżeli to drugie, to po prostu została wyłączona opcja pokazywania daty i godziny na zdjęciach w opcjach aparatu. Niech znajoma poszuka w menu aparatu, to na pewno znajdzie tą opcję.
- ZiNGO
- Kontaktowanie:
moja znajoma mówiła ze jak ma zdjęcia to miała ustawione na widok Miniatury (miniaturka zdjęcia) i pod miniaturką miała nazwę i datę zdjęcia.

- seba86mu
Aha, czyli chodzi o datę i godzinę w nazwie zdjęcia zapisanego na dysku twardym komputera ? Wcześniej nazwa była z godziną i datą, a teraz nazwa jest inna ? Być może ktoś hurtowo zmienił nazwy plików. Bez czyjejś ingerencji takie coś raczej samo się nie zrobiło.
Jeżeli nie o to chodzi, to opisz konkretnie problem.
Jeżeli nie o to chodzi, to opisz konkretnie problem.
- ZiNGO
- Kontaktowanie:
naet nie ma nazwy zdjęcia. jest tylko miniaturka zdjęcia. Chodzi o to że: moja znajoma trzyma zdjęcia w moich dokumentach. Niedawno jak się wchodziło w moje dokumenty była miniaturka zdjęcia z nazwą zdjęcia i datą wykonanią albo godziną. Córka tej znajomej coś naklikała i teraz pod miniaturką nie ma nawet nazwy. Jest tylko miniaturka.

-
- Reklama