DCP_WATCHDOG_VIOLATION
-
DCP_WATCHDOG_VIOLATION
Mój laptop ma dopiero miesiac,kilka razy w ciagu dnia zawiesza się i pojawia sie informacja o błędzie DCP_WATCHDOG_VIOLATION. Pojawia sie w różnych okolicznościach,nawet jak przeglądam strony internetowe. Na waszym forum jest podpowiedz jak usunąć błąd,ale czy nie lepiej oddac go do reklamacji? Czy takie błędy sa nia objęte? Jest to błąd programowy ,więc ma sie tym zająć Microsoft,czy producent laptopa Acer? Czy jesli zrobie to sama, utrace gwarancję? Czy mogę namieszać w programie i jeszcze mu zaszkodzic? Pozdrawiam Ania
- lewy
DCP_WATCHDOG_VIOLATION
Tego nie obejmie gwarancja, to błąd tylko programowy
-
DCP_WATCHDOG_VIOLATION
Co to znaczy "tylko programowy"? To znaczy,ze sama powinnam go naprawic? A jak coś namieszam? Czy przy zakupie laptopa powinnam spędzić cały dzien w sklepie i sprawdzać program zanim kupie? Co mam zrobić? Poradżcie 

- seba86mu
DCP_WATCHDOG_VIOLATION
Pokaż log w postaci pliku arn z programu Autoruns => Optymalizacja autostartu z wykorzystaniem narzędzia Autoruns
-
DCP_WATCHDOG_VIOLATION
Zainstalowałam Autoruns,ale pliku arn nie znalazłam, przeszukalam wszystkie zakładki, nie ma takiego pliku.
- seba86mu
DCP_WATCHDOG_VIOLATION
Wszystko napisane jest wyraźnie w poradniku do którego link podałem:
Listę elementów można łatwo zapisać do pliku o rozszerzeniu ARN, tym samym tworząc log z programu. W tym celu w menu wybieramy polecenie File a następnie Save (lub wciskamy kombinację klawiszy CTRL+S).
Wskazujemy, gdzie chcemy zapisać plik, po czym klikamy Save. We wskazanej lokalizacji powstanie plik o domyślnej nazwie AutoRuns. Plik kompresujemy, najlepiej do formatu RAR (WinRAR) lub 7z (7-Zip) i zamieszczamy na zewnętrznym serwerze np. wikisend.com, speedyshare.com.
-
- Reklama