DEL 5521 - Zmiana systemu.
-
Laptop ma wgrany system 8 - co zrobić żeby wgrać siódemkę. Dziękuję bardzo za pomoc.
- rokko
- Kontaktowanie:
DELL 15R 5521 - Zmiana systemu
Wystarczy wyłączyć secure boot lub intel fast boot w biosie i jedziesz. Przed instalką Win7 lub innego OS sprawdź jeszcze czy producent oferuje do niego sterowniki.
Ps. Widzę że Ty także nie znosisz tego systemu
Ps. Widzę że Ty także nie znosisz tego systemu

Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
- janpas
- Kontaktowanie:
Witam
ja tego sytemu nie cierpiałem córka była w niebo wzięta
system jest do przyzwyczajenia
zmiana kilku funkcji
np wgranie paska startowego i itd
i jest bardzo dobry i szybki system
na pewno szybszy od win 7 bez porównania
w skali 1:10
win 7 : 6
win 8 :9
ja tego sytemu nie cierpiałem córka była w niebo wzięta
system jest do przyzwyczajenia
zmiana kilku funkcji
np wgranie paska startowego i itd
i jest bardzo dobry i szybki system
na pewno szybszy od win 7 bez porównania
w skali 1:10
win 7 : 6
win 8 :9
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku
- rokko
- Kontaktowanie:
@janpas, ja ostatnio specjalnie dopłaciłem prawie 100-wkę żeby tego badziewia nie brać. Miałem nieprzyjemność korzystać z tego OS i zdecydowanie wolę Windows 7. UI Win8 jest kompletnie zjechane, a w nowszej wersji 8.1 już nawet nie wspominam, na lapku chcę normalnie korzystać z Windy a nie ciągle bawić się w "kafelkowanie". Na Win8 nie działają też wszystkie programy co dla mnie osobiście całkowicie dyskwalifikuje ten system.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama