Długi dźwięk biosu - co oznacza?
- Desper

Cześć mam problem z Pc .Gdy się włącza jest taki dźwięk takie piiiii i trwa on dość długo ,komputer się nie włącza tak jak by się zaciął trzeba ok 5 razy resetować

Ostatnio zmieniony 06 sie 2009, 10:48 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniłem tytuł i poprawiłem pisownię
Powód: zmieniłem tytuł i poprawiłem pisownię
- cosik_ktosik

- Kontaktowanie:
Cześć pomocy
Dźwięki Biosu
Długi dźwięk, to błąd pamięci. Spróbuj z różnymi modułami wsadzanymi pojedynczo (jak jest ich kilka). Jeżeli jest tylko jeden, wyciągnij go, przedmuchaj slot i włóż na nowo.
Długi dźwięk, to błąd pamięci. Spróbuj z różnymi modułami wsadzanymi pojedynczo (jak jest ich kilka). Jeżeli jest tylko jeden, wyciągnij go, przedmuchaj slot i włóż na nowo.
- Desper

nie wiem o co chodzi o jaki slot i jaki moduł jestem zielony powiec na chlopski rozum prościej :d:D 
- ryglicki1

Moduł to kość pamięci wygląda tak Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
A slot to miejsce w które je wkładasz
Zostaw tylko jedną kość pamięci resztę wyciągnij i wtedy sprawdź jeżeli problem nie ustąpi włóż kolejny moduł
A slot to miejsce w które je wkładasz
Zostaw tylko jedną kość pamięci resztę wyciągnij i wtedy sprawdź jeżeli problem nie ustąpi włóż kolejny moduł
C2d e4300 AC freezer7 pro, gigabyte 946-s3, 8800gs gainward , 2gb ram kingston 667, PENTAGRAM CAV-620-A12S , hdd samsung 200gb ,XPsp3,buda tracer,(9488p w 3dmark06), samsung t200 ;
Pen spinning
Pen spinning
-
- Reklama