długie wczytywanie filmikow youtube

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
IwanPL

Użytkownik

Post25 sty 2012, 18:03

Witam otóż od wczoraj mam taki dziwny problem z wczytywaniem filmików youtube gdyż kazdy filmik strasznie długo się wczytuje ponadto brak jest do tego czas obrazkow po lewej stronie z innych filmikow probowalem instalowac nowego flasha nic niempomoglo probowalem czyscic cclener tez nic niedal bardzo proszę o pomoc jak sobie z tym poradzic mniej wiecej tak to wygląda Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i filmik co prawda sie wczytuje po okolo minucie i troszke pozniej zaczynają pojawiać sie tez z boku obrazki

-- 25 sty 2012, 19:03 --

nikt niejest w stanie mi pomoc a czytalem gdzies ze inni tez zglaszali podobne problemy

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Post25 sty 2012, 18:27

Problemem może być słaby internet lub duże obciążenie serwera w danej chwili.

Jeszcze sprawdź:
klik PPM /prawym przyciskiem myszki/ na film --> Ustawienia --> Włącz lub wyłącz przyśpieszanie sprzętowe.

Obrazek

Jakie masz kodeki ?
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

IwanPL

Użytkownik

Post25 sty 2012, 19:01

internet mam 20mb/s działa i działał procz tych filmikow super tylko sie cos teraz zepsulo tak zupelnie nagle jak codziennie otwieram filmiki tak teraz wlasnie takie cos a to przyspieszenie sprzetowe probowalem nic niedaje ... jakies inne pomysly ?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post25 sty 2012, 19:24

Przeinstaluj na początek flash playera, wyczyść cache przeglądarki oraz dla pewności przeinstaluj jave.

IwanPL

Użytkownik

Post25 sty 2012, 19:48

juz to wszystko zrobilem a jawa dziala doskonale gram na kurniku bez problemow wszystko co zwiazane z java dziala flash przeinsalowalem adobe air tez kodeki tez a jest mozliwe ze zmiana rutera ktory mi padl ma znaczenie bo zmienilem ruter z netgara na d-link bo taki mialem ?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post28 sty 2012, 11:23

Tylko jeśli router ma ustawione jakieś harmonogramowanie QoS.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”