Długo włączający się internet podczas startu Systemu

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec

Post19 maja 2014, 20:19

problem dotyczy internetu radiowego którego odpalam tak jakby z pliku w ktorym są moje dane login haslo itd.
problem dotyczy również innych aplikacji, ale jak wytartuje naet to zaraz wszystkie startują jednoczesnie.

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Post19 maja 2014, 21:23

Chodzi o PPPoE/A czy standardowe uwierzytelnianie? Czego używasz do zainicjowania połączenia, rasdial, netsh, coś innego?
Zerknij do dzienników błędów, Start => Uruchom => eventvwr.msc
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec

Post20 maja 2014, 08:26

uzywal do tego programu ktory pobrałem kiedy wyświetliła mi sie autoryzacja NETa
pppoe_1.2.2
i przy każdym ładowaniu neta mam uwierzytelnianie ...> hasla loginu> i jeszcze cos dalej zawsze to tak szybko mignie ze nawet nie przeczytam
i wlasnie na wyskoczenie tego okienka czekam sporo czasu a ikona sieci jest zawieszona i nie da sie jej odwiesic do momentu pokazania sie tego okna.

• Reklama

Wróć do „Problemy”