Witam mam pytanie odnośnie tego czy po podłączeniu 2 monitorów do PC można na mieć różne rozdzielczości?
Kartę mam gtx260 i podłączyłem dwa monitory ale mają te same rozdzielczości.Gdy wybieram opcje(w sterownikach NVIDIA) Dual View to na jednym monitorze mam obraz tego co robię a na drugim tylko tapety pulpitu.Da się jakoś zrobić aby obraz na obu monitorach był ten sam tylko w różnych rozdzielczościach ?
Dwa monitory - dwa różne ustawienia rozdzielczości ekranu?
-
Dwa monitory - dwa różne ustawienia rozdzielczości ekranu?
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, 23:06 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmiana tytułu
Powód: zmiana tytułu
- rokko
- Kontaktowanie:
Rozdzielenie na 2 monitory
Którą wersję sterownika posiadasz? W opcjach sterownika powinna być stosowna opcja pozwalająca na ustawienie rozdzielczości ekranu na dany monitor/ekran. Zainstaluj najnowszy dostępny sterownik dla Twojego urządzenia.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Re: Rozdzielenie na 2 monitory
Mam najnowsze posiadam taką opcje jak ustawie dual view ale wtedy na 1 monitorze mam tylko pulpit ;/
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Rozdzielenie na 2 monitory
Ale poszukaj jeszcze opcji co ma być wyświetlane (klonowanie).
-
Re: Rozdzielenie na 2 monitory
mam te opcje zablokowane odblokowują się dopiero gdy ustawiam dual view
-
- Reklama