Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Uploaded with Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Drugi problem polega na tym, że nieopatrznie zainstalowałam Windows Search. Szkopuł w tym, że ten program po uruchomieniu, chce indeksować pliki, a na partycji systemowej mam bardzo mało wolnego miejsca. Około 600 MB, jak posprzątam po serfowaniu. (Wcześniej był 1 GB wolnego miejsca, ale ono zmalało po zainstalowaniu aktualizacji.) Wyłączyłam indeksowanie w tym programie, ale wtedy nie działa wyszukiwanie w systemie Windows. Bo program Windows Search zastąpił tamto poprzednie narzędzie do wyszukiwania. Nie mogę cofnąć tej aktualizacji, bo myślałam, że jest wszystko okey i wyrzuciłam tamte pliki po-instalacyjne. Czy można coś zrobić, aby zostało przywrócone normalne wyszukiwanie plików?
Najbardziej mi zależy na grze Highway Pursuit. Bardzo ją lubię. Zdaje się, że problem występuje tylko w tej grze. I to za każdym razem, jak w nią zagram. Odinstalowałam ją, posprzątałam w rejestrze Ccleaner, ponownie ją zainstalowałam, ale problem wciąż występuje.
Utworzenie wstecznego punktu przywracania systemu nic nie dało. Ani próba przywrócenia systemu.Żałuję, że nie zagrałam w tą grę od razu po aktualizacji, bo wtedy mogłabym przywrócić system, bo zawczasu utworzyłam punkt przywracania systemu. Ale go skasowałam, bo myślałam, że jest wszystko okey.
Aha, Windows Update ciągle widzi aktualizację sterowników graficznych. Może dlatego, że ich instalkę pobrałam ze strony producenta.

Specyfikacja mojego kompa:
Karta wideo NVIDIA GeForce 6600 (128 MB)
Akcelerator 3D nVIDIA GeForce 6600 AGP
Monitor BenQ G922HDAL [NoDB] (LAA00874026) (do niego dziś też zainstalowałam jakąś aktualizację)
Nazwa płyty głównej VIARAMA U8668 (Pro) (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Mikroukład płyty głównej VIA VT8751 Apollo P4M266
Typ procesora Intel Celeron, 2600 MHz (26 x 100)
Proszę o pomoc.