Dysk, dziwne dźwięki podczas pracy

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post01 maja 2009, 12:52

Mam takie pytanie nieraz jest wszystko ok a nieraz gdy komp chodzi słychać takie specyficzne ,, huczenie" według mnie to dysk. nie jest to zbyt głośne ale troch denerwujące. samo przychodzi i po chwili nie słychać a za moment znowu. i niema znaczenia czy coś w tej chwili zapisuje czy odczytuje.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2009, 13:00 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniono tytuł

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Post01 maja 2009, 13:07

Tutaj znajdziesz dźwięki dysków, które mogą wskazywać na jego uszkodzenie -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Porównaj je i być może uzyskasz odpowiedź. Jeżeli Masz jakiekolwiek wątpliwości co do prawidłowej pracy dysku, jego stanu zdrowia, możesz wrzucić do tego tematu SMART, w celu jego analizy.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post01 maja 2009, 13:49

wkleiłem do tamtego tematu jest na samym końcu tematu

• Reklama

Wróć do „Problemy”