Działa tylko Opera i IE

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
pattirycja

Użytkownik

Działa tylko Opera i IE

Post22 kwie 2013, 18:34

Mam problem, otóż na moim komputerze (czy to na Windowsie, czy to na Fedorze/ogólnie Linuxie) - nie mogę używać innych przeglądarek niż Opera i Internet Explorer (oraz przeglądarki z silnikiem IE, np. The World). W Firefoxie po chwili włącza się Mozilla Crash Reporter, w Google Chrome zaś Kurza Twarz, a Midori po prostu samo się wyłącza i widzę tylko ,,was killed by signal 4''. Szukałam wszędzie, ale nie znalazłam podobnych objawów, jak u mnie. Dodam jeszcze, że komputer to HP Compaq dc7600 z procesorem Intel Celeron CPU 2.80 GHz+Fedora 18/Windows XP (na którego wchodzę tylko i wyłącznie, kiedy chcę nagrać filmik). Już wiem, że nie chodzi tu o uszkodzony profil. Pozdrawiam i dziękuję za każdą odpowiedź.

Awatar użytkownika
Lena

Globalny Moderator

Działa tylko Opera i IE

Post22 kwie 2013, 20:05

sprawdź czy działa Tobie wersja portable: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

pattirycja

Użytkownik

Działa tylko Opera i IE

Post22 kwie 2013, 21:23

Nie działa, to samo co w przypadku normalnej wersji.

-- 22 kwi 2013, 21:23 --

+ClawsMail, który działa na silniku Firefoxa również ma ten sam błąd.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Działa tylko Opera i IE

Post29 kwie 2013, 00:14

Dziwne że na dwóch systemach to samo. Może DNSy coś broją w routerze, typu że szkodliwe. Daj na OpenDNS.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”