Dziwny problem z napędem
-
Dziwny problem z napędem
Witam mój problem polega na tym ze napęd który posiadam(tsstcorp cd/dvdw sh-s182d) nie czyta mi wszystkich płyt, a zaczęło się to po formacie dysku np przed formatem czytał mi płytkę z batmana arkham asylum a teraz kupa, podobnie z płytką z cd action(drakensang). Dziwi mnie to troche bo juz np Mass effect 2 śmiga. I moje pytanie brzmi czy to jest wina jakis sterownikow czy moze napęd do wymiany albo coś ? Pozdrawiam
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Dziwny problem z napędem
Sprawdz dla pewności najnowsze firmware:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Dziwny problem z napędem
Zainstalowałem ale dalej nic ;/
Kupiłem tą płytkę do czyszczenia ale to pomogło tylko jeśli chodzi o risen 2 i to jakoś dziwacznie bo tylko bezpośrednio po czyszczeniu napędu a potem znowu to samo, dodam jeszcze ze kiedy już czyta(po czyszczeniu) risena2 to trwa to około 10 min i hmm spowalnia cały komputer. W końcu udało mi się kliknąć na setup i wyskakuje mi dziwny komunikat:
E:\ nie jest prawidłową aplikacją systemu win32 nie wiem czy to wina napędu czy jakiś wirus(czytalem ze ten komunikat może oznaczać jakaś infekcje) także prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam
Kupiłem tą płytkę do czyszczenia ale to pomogło tylko jeśli chodzi o risen 2 i to jakoś dziwacznie bo tylko bezpośrednio po czyszczeniu napędu a potem znowu to samo, dodam jeszcze ze kiedy już czyta(po czyszczeniu) risena2 to trwa to około 10 min i hmm spowalnia cały komputer. W końcu udało mi się kliknąć na setup i wyskakuje mi dziwny komunikat:
E:\ nie jest prawidłową aplikacją systemu win32 nie wiem czy to wina napędu czy jakiś wirus(czytalem ze ten komunikat może oznaczać jakaś infekcje) także prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam
- patrolvip2
Dziwny problem z napędem
A może się jest coś z napędem nie tak od strony czysto technicznej. Wepchnij te płytki do innego kompa i sprawdź czy wszystko będzie ok?
-
- Reklama