Mam przeglądarke Firefox 2.0.0.20 i dzisiaj zauważyłem że onet jakoś dziwnie mi się wyświetla.Proszę o pomoc jak to poprawić bo jest to dosyć męczące.Z góry bardzo dziękuję.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dziwny wygląd strony [onet.pl]
- me@djohnsc
Po 1 to radzę wykonać aktualizację do najnowszej wersji => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Oczywiście to propozycja.
A co do samego problemu to:
wyczyść pliki cookie oraz inne prywatne dane. jakie masz załączone dodatki? uruchom firefoxa w trybie awaryjnym: start => wszystkie programy => mozilla firefox => mozilla firefox tryb awaryjny i wyłącz dodatki i sprawdź jak się strona wyświetla
Na koniec wykonaj (jak nic nie zadziała) => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Oczywiście to propozycja.
A co do samego problemu to:
wyczyść pliki cookie oraz inne prywatne dane. jakie masz załączone dodatki? uruchom firefoxa w trybie awaryjnym: start => wszystkie programy => mozilla firefox => mozilla firefox tryb awaryjny i wyłącz dodatki i sprawdź jak się strona wyświetla
Na koniec wykonaj (jak nic nie zadziała) => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Kurp55
Prawdopodobnie Masz zablokowane wykonywanie skryptów.Dodatek który to blokuje to być może NoScript.
Sprawdź narzędzia-dodatki-rozszerzenia.Jeśli Masz taki dodatek lub inny blokujący skrypty to go wyłącz.
Jest program którym można wykonać kopie ustawień przeglądarki jest to MozBackup i po jakiejś awarii zawsze można ustawienia z wykonanej kopii przywrócić.
Sprawdź narzędzia-dodatki-rozszerzenia.Jeśli Masz taki dodatek lub inny blokujący skrypty to go wyłącz.
Jest program którym można wykonać kopie ustawień przeglądarki jest to MozBackup i po jakiejś awarii zawsze można ustawienia z wykonanej kopii przywrócić.
-
- Reklama