Film nie chce się nagrac na dvd

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
nexx

Użytkownik

Post19 sty 2010, 19:34

Witam. Co mam zrobić jeśli zmontowany film nie chce zapisać się na płycie dvd? Do montowania filmów używam Cyberlink PowerDirector i jest tam opcja wypalania na dvd. Jednak za każdym razem przy jakiś 60% pojawia się błąd, albo generalnie w ogóle nie chce się zapisać np. pojawia się napis że, płyta nie jest pusta ( a na pewno jest czysta!). Próbowałam też używać programu BurnAware ale, tam swoją droga pojawia mi się okienko 'brak sterowników' , chociaż są aktualne i działają. Nie wiem co się dzieje.Coś jest nie tak z programem (a raczej z programami [?!]), czy może jednak coś ze sterownikami? Zauważyłam jeszcze że, kiedy nie nagrywam przez żaden program czyli poprostu przeciągam i wypalam, nie dość że, nie odwarza się na dvd, to z płyty dobrze odtwarza się tylko u mnie na viscie a na xp są straszne piksele i bardzo się tnie. To bardzo ważne proszę o szybką odpowiedź.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post19 sty 2010, 23:55

Może płyta jest chroniona w jakiś magiczny sposób przed zapisem.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
rosłon

Użytkownik
Kontaktowanie:

Post20 sty 2010, 19:01

a próbowałeś nerem?
Obrazek
POZDRAWIAM ROSŁON

nexx