Foldery pojawiają się dopiero po odświeżeniu
-
Siema. Mam taki problem z win7 home premium 64bit ponieważ gdy przeciągam jakieś pliki na pulpit lub w inny folder to ich niema, dopiero pojawiają się gdy odświeżę pulpit lub folder ;/ tak samo się dzieje gdy robię nowy folder gdzieś to jego tez niema! dopiero po odświeżeniu eis pojawia. Poradźcie coś proszę!
Ostatnio zmieniony 28 sie 2010, 11:50 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmieniłem tytuł i dodałem polskie znaki - proszę ich używać.
Powód: Zmieniłem tytuł i dodałem polskie znaki - proszę ich używać.
- rokko
- Kontaktowanie:
Na początek wykonaj kopię całego rejestru programem ERUNT
Otwórz notatnik i wklej poniższy kod:
Zapisz jako typ: Wszystkie pliki i przyjmij nazwę pliku np. hotfix.reg
Uruchom plik hotfix.reg i potwierdź dodanie wartości do rejestru, zrestartuj komputer i sprawdź sytuację.
To się wprawdzie odnosi do lokalizacji sieciowej ale spróbuj tego sposobu.
-- 28 sie 2010, 13:26 --
Tutaj Masz jeszcze jeden sposób odnoszący się tym razem do Windows 7 (poprzedni stosowany przy XP i nie do końca właściwy ze względu na specyfikę usterki).
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Otwórz notatnik i wklej poniższy kod:
Kod: Zaznacz cały
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Update]
"UpdateMode"=dword:00000000
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"NoNetCrawling"=dword:00000000
Zapisz jako typ: Wszystkie pliki i przyjmij nazwę pliku np. hotfix.reg
Uruchom plik hotfix.reg i potwierdź dodanie wartości do rejestru, zrestartuj komputer i sprawdź sytuację.
To się wprawdzie odnosi do lokalizacji sieciowej ale spróbuj tego sposobu.
-- 28 sie 2010, 13:26 --
Tutaj Masz jeszcze jeden sposób odnoszący się tym razem do Windows 7 (poprzedni stosowany przy XP i nie do końca właściwy ze względu na specyfikę usterki).
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Wszystko juz dzaila, problem byl tak iz hahahahah mialem wlazona stara plyte Hitmana2 i ona byla porysana wyciaglem ja i juz wszystko w porzadku xD najlepszy przypadek jaki mialem xD
-
ja niestety niemam starej plyty hitmana a w firmie juz na 3 maszynach jest ten problem - w tym u mnie :/
a link Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników nie dziala
prosze o up
a link Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników nie dziala
prosze o up
-
- Reklama