Jest problem przy formatowaniu karty na telefonie i komputerze wyskakuje takie coś gdy chcę sformatować wyskakuje taki komunikat na pewno nie ma żadnej blokady a nie hasła
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Formatowanie karty Micro Sd
- Desper
Ostatnio zmieniony 18 lis 2009, 15:53 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu, poprawiono błędy ortograficzne
Powód: korekta tytułu, poprawiono błędy ortograficzne
-
Formatowanie KartyMicro Sd
nie masz czasem jakiegoś oprogramowanie do tego sprzętu, które może być aktywne podczas próby formatowania?
- Desper
Nie mam nic na 100% wiec??
- rokko
- Kontaktowanie:
System raportuje że dysk wymienny (pendrive, karta pamięci itp.) jest w użyciu i nie pozwoli sformatować go.
Spróbuj sformatować kartę przy pomocy narzędzia diskpart (tylko na Viście) lub HP USB Disk Storage Format Tool.
Jeżeli operacja nie będzie możliwa do przeprowadzenia spróbuj sformatować kartę spod środowiska Live CD (Linux, WinPE itp.).
Spróbuj sformatować kartę przy pomocy narzędzia diskpart (tylko na Viście) lub HP USB Disk Storage Format Tool.
Jeżeli operacja nie będzie możliwa do przeprowadzenia spróbuj sformatować kartę spod środowiska Live CD (Linux, WinPE itp.).
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- Desper
acha super tylko ja jestem Zielony i czy mozna prosciej?? 
mam WindowsaXp

mam WindowsaXp
-
Pobierz HP USB Disk Storage Format Toolo którym pisał rokko i za jego pomocą spróbuj formatowania karty. Jeśli chodzi o live CD to ostateczność. Na razie nie będę Ci tego tłumaczył. Miejmy nadzieję że podziała tamten sposób. Jeśli ten program nie pomoże to spróbuj z poziomu trybu awaryjnego.
- Desper
No i nic ztego wyskakuje takie cos
-
- Kontaktowanie:
Re: Formatowanie karty Micro Sd
Pobierz program Unlocker kliknij ppm na na kartę Micro SD, i unlocker, zobacz, przez jakie aplikacje jest wykorzystywana, następnie je wyłącz.
Pozdrawiam, koleś git
- Desper
Kurde Jesst dzieki wam wielkie nie wiem co wym bez was zrobil
:D
// Na przyszłość nie spamuj tymi emotami.
// djarta

// Na przyszłość nie spamuj tymi emotami.
// djarta
-
- Reklama