Witam.
opisywałem nie tak dawno problem formatu mojego pendrive i wyszło że to infekcja ale format w trybie awaryjnym przyniósł efekty do czasu....
Teraz jak chce go sformatować na XP pisze "(...)zamknij wszystkie narzędzia dyskowe i spróbuj ponownie" ale nic nie jest otwarte przy zapisie pisze plik ok.800MB 211.minut zapisu! a po zapisie ok.25min na pendrive w ogóle nie ma pliku a pisze że jest zapełniony. Sprawdziłem go Kaspersky'm Anti-Virus z najnowszą bazą danych i nic nie wykrył. Występują też błędy tj. (przy zapisie) "Plik jest nie czytelny lub uszkodzony" Urządzenie nie jest gotowe" Jedyny sposób na format to tryb awaryjny ale puste miejsce jest zbędne przy takich problemach. Logi i wcześniejszy zarys problemu są w TYM temacie
Formatowanie pendrive -"zamknij wszystkie narzędzia dyskowe"
- Everest
Ostatnio zmieniony 17 gru 2009, 19:05 przez koleś git, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem tytuł i błąd ortograficzny
Powód: poprawiłem tytuł i błąd ortograficzny
-
- Kontaktowanie:
Problemy z pendrive'm cz.II
Zobacz ten temat - viewtopic.php?f=34&t=4418&p=25399&hilit=unlocker#p25399
Pozdrawiam, koleś git
- Everest
Problemy z pendrive'm cz.II
Unlocker może załatwi sprawę formatu na głównym XP czy nie to samo miałem z poziomu awaryjnego? I czy ta jego ślamazarność to wina wirusa JEFFO ? Jak go wyczyścić absolutnie?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Wyłącz najpierw autouruchamianie Wyłączenie funkcji autouruchamiania.
i wtedy spróbuj go formatować.
i wtedy spróbuj go formatować.
-
- Reklama