Witam!
Mam problem z laptopem Fujitsu SIEMENS Esprimo Mobile v5505, problem wygląda następująco:
- mam bluesceener nie wiadomo w której chwili, czy laptop stoi na biurku, czy na na kolanach sceener się pokazuje
- nie mogę zainstalować SP 1 bo wyświetla się żebym uruchomił go ponownie, restert nie pomaga
- kiedy aktualizowałem system z 70 aktualizacji zainstalowały sie tylko 59
- "dźwignia" która włącza lub wyłącza wi fi i bluetooth nie działa, lecz wi fi działa (jest ciale włączony i nie mogę go wyłączyć), ale bluetooth jest ciągle wyłączony chociaż w biosie pokazuje że jest włączony
Posiadam oryginalna Viste Basic x86
1 GB RAM nie uszkodzona sprawdzana programem memtest
dysk 120 GB nie ma błędów sprawdzany programem HDtune
System jest świeżo zainstalowany tzn po reinstalacji.
mam serowniki ale tez z kilkoma miałem problem je zainstalować bo był jakiś inny problem (nie znaleziono urządzenia)
Dla administratorów prośba o nie wrzucanie tematów do śmietnika za dubel:
Nie wiem gdzie umieścić ten mój problem wiec umieszczę go w różnych tematach bo nie wiem czy to jest problem czy sterownikami czy z oprogramowaniem czy to jest może wina po prostu zepsucia się laptopa
------------
Używaj polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż, ź, ł, ę, ś, ó).
Fujitsu SIEMENS Esprimo - bluescreeny i inne problemy
-
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2009, 10:05 przez rokko, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: korekta tytułu, poprawiono pisownię (brak polskich znaków diakrytycznych)
Powód: korekta tytułu, poprawiono pisownię (brak polskich znaków diakrytycznych)
- rokko
- Kontaktowanie:
mam bluesceener nie wiadomo w ktorej chwili, czy laptop stoi na biurku, czy na na kolanach sceener sie pokazuje
Przeanalizuj pliki DMP powstałe podczas wystąpienia BSODa według tej instrukcji.
Raport/y z programu WinDbg wklej na zewnętrzny serwer np. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. W treści posta podaj tylko linki do wklejek.
mam serowniki ale tez z kilkoma mialem problem je zainstalowac bo byl jakis inny problem (nie znaleziono uzadzenia)
Daj raport z aplikacji EVEREST Ultimate Edition 5.00 (Komputer -> Podsumowanie). Wrzuć cały raport na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników w treści posta podaj tylko link do wklejki.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Re: Fujitsu SIEMENS Esprimo - bluescreeny i inne problemy
witam
temat już jest nie aktualny oddałem laptopa do naprawy
temat już jest nie aktualny oddałem laptopa do naprawy
-
- Reklama