Siemakno, kupiłem sobie głośniki Logietech x230 jak je teraz podłączyć do laptopa?? laptop: COMPAQ Presario CQ56
Dodam tylko to że jeżeli podłącze słuchawki do głośników a te podłącze do komputera to w głośnikach jest dzwięk ale nie świeci się ta zielona kontrolka nie można manipulować głośnością w słuchawkach za pomocą gałki w głośniku. A jeżeli odłącze słuchawki to w głośnikach martwa cisza.
Aha jeżeli podłącze je do kompa to działają świetnie!
[Pytanie] Głośniki
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
[Pytanie] Głośniki
No to dziwne coś, inne głośniki działają na tym laptopie?
- ZioloPCTV
[Pytanie] Głośniki
Nie wiem, aczkolwiek nie jestem pewien czy mam wszystkie kable. Jest zielony czerwony i czarny (taki z mini jackiem) jest też taki czarny z takimi pręcikami w środku nw jak się to nazywa 
Do lapka pasuje to takie coś jak od monitora, z śrubkami po bokach do przykręcenia. A może trzeba kupić przejściówkę ? ale wszystko pasuje więc nw.

Do lapka pasuje to takie coś jak od monitora, z śrubkami po bokach do przykręcenia. A może trzeba kupić przejściówkę ? ale wszystko pasuje więc nw.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
[Pytanie] Głośniki
Pokaż fotki bo coś mi tu wybitnie nie pasi. Mam te głośniki i kable są czarne. Co do wtyczki ze śrubkami to jest ona do subwofera

- ZioloPCTV
[Pytanie] Głośniki
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Kabelki dodam tylko że mam taki mały głośnik nie mam subwofera tylko mam taki Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ten po lewej
- lewy
[Pytanie] Głośniki
Czarny szeroki jest do subwofera, zielony to głośniki i jego się podpina do laptopa, czarny subwofer, różowy mikrofon. No ale bez suba to mały problem bo on robi za wzmacniacz, a ten w lapku trochę za słaby na głośniki.
- ZioloPCTV
[Pytanie] Głośniki
Ale zestaw zakupiłem tylko 1 taki głośnik 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
[Pytanie] Głośniki
Pokaż czym faktycznie dysponujesz, jak to jest w ogóle połączone ze sobą. Możesz nam podesłać fotki?
-
- Reklama