martino1977 pisze:(...)Po ponownym pobraniu LAUNCHER MINECRAFT ZYCZU ze strony tym razem softonic(na innych komputerach działa z tej strony),a na tym też nie działa.
Martino1977, niestety nie mogę Ci pomóc o ile chodzi o grę Minecraft, ale zauważyłam inny problem... Napisałeś bowiem, że pobierasz programy z softonic, a przecież to nie jest zbyt bezpieczna strona, bo używają jakiegoś asystenta pobierania, który prawdopodobnie instaluje w kompie sponsorskie śmieci, nie wiem, bo nie sprawdzałam tego...
Nie pobieraj lepiej programów i gier z tamtej strony, zwłaszcza że alternatywne linki, ponoć bez gwarancji dostępności, mogą źle działać.
Aby uniknąć przykrych niespodzianek, zapoznaj się proszę z tym tematem:
Kod: Zaznacz cały
http://www.fixitpc.pl/topic/19809-portale-z-oprogramowaniem-instalatory-na-co-uważać/
Skąd wiesz, że nie pobrałeś syfu na swoje kompy, pobierając dane ze strony softonic?

Eh, na tamtej stronie, którą poleciłam, też ostrzegają przed softonic, więc jak użyłeś ich asystenta pobierania, to możesz mieć adware w systemie. Na Twoim miejscu podałabym wymagane logi, w dziale Bezpieczeństwo...
Przepraszam za mały OT, ale tamta strona, softonic jest raczej felerna... Więc lepiej z niej nie pobierać żadnego oprogramowania...