Witam oto wyniki testu mojego dysku twardego chciałbym zapytać czy takie wyniki są dobre i czy jest to normalne takie spadki, mam problem z przywieszającym się laptopem.
benchmark Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
health Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
bardzo proszę o pomoc
HD Tune Wyniki testu
- djarta
- Kontaktowanie:
HD Tune Wyniki testu
dysk zdrowy
zrób defregmentacje dysku, od siebie polecam to: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
najlepiej podczas defregmentacji nic nie rób, zostaw laptopa w bezczynności, powyłączaj tez wszystkie programy, niech defraggler w spokoju uporządkuje pliki
zrób defregmentacje dysku, od siebie polecam to: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
najlepiej podczas defregmentacji nic nie rób, zostaw laptopa w bezczynności, powyłączaj tez wszystkie programy, niech defraggler w spokoju uporządkuje pliki
-
HD Tune Wyniki testu
Laptop jest 3 dni po formacie,martwi mnie dysk twardy bo wydziela dźwięki jak by głowica o coś haczyła lub jak by się włączał i wyłączał,a problem mam ze wszystkim laptop przycina się przy wszystkim nawet pisaniu w wordzie, a lap jest szybki z procem i5 ,4 giga ramu i dedykowana grafika radeona, czy prędkość minimalna nie jest aż za mała ?
-- 25 sty 2013, 15:50 --
dysk zszedł jeszcze niżej do 0.9mb Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-- 25 sty 2013, 15:50 --
dysk zszedł jeszcze niżej do 0.9mb Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
HD Tune Wyniki testu
Zrób skanowanie powierzchni w MHDD (nie innym, bo ten najlepiej sprawdzi co w nim piszczy).
- janpas
- Kontaktowanie:
HD Tune Wyniki testu
a ten dysk to ma objaw jakby lekko chrupal
on widac sporo ma przeciazen
on widac sporo ma przeciazen

Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku
-