HUAWEI E5372s-32 rozłącza co jakiś czas
- mity4
problem pewnei leży w tym że użądzenie nie jest zbyt stabilnie. i moje pytanie jest takie. jakei urządzenie spełni swoją rolę przy 3 laptopach i 3/4 telefonach. aktualnie podczas gry potrafi się rozłączyć 2/3 razy na godzine a podczas przegladania stron rzadziej. wiec szukam jakiegoś zamiennika.
- rokko
- Kontaktowanie:
A próbowałeś wymuszania trybu pracy np. tylko LTE lub tylko 3G? Takie rozłączanie u mnie występowało, gdy modem przełączał się między sieciami. Jak w okolicy jest dużo sieci to taki "efekt" występuje często. Czasem od dobrobytu głowa boli 
Ogólnie tego typu routery są przeciętne.
Jeżeli miałbym coś zaproponować to rozwiązanie router 3G/4G/LTE + modem LTE od Huawei np. Ovislink N450R + starszy Huawei E3276 lub Huawei E3372. PS. Nie wiem czy 3372 działa z N450, E3276 na 100% tak.
Wpierw jednak zobacz czy da się na aktualnym urządzeniu wymusić tryb pracy.

Ogólnie tego typu routery są przeciętne.
Jeżeli miałbym coś zaproponować to rozwiązanie router 3G/4G/LTE + modem LTE od Huawei np. Ovislink N450R + starszy Huawei E3276 lub Huawei E3372. PS. Nie wiem czy 3372 działa z N450, E3276 na 100% tak.
Wpierw jednak zobacz czy da się na aktualnym urządzeniu wymusić tryb pracy.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
- mity4
nie nic nie ruszałem nie ogarniam takich urządzen ;/
-- 17 lis 2015, 23:07 --
czyli cenowo jak wychodzi ? taki zestaw ? i czy jest mozliwosc lepszej konfiguracji bieżącego sprzetu jesli tak to jak ?
-- 17 lis 2015, 23:07 --
czyli cenowo jak wychodzi ? taki zestaw ? i czy jest mozliwosc lepszej konfiguracji bieżącego sprzetu jesli tak to jak ?

- rokko
- Kontaktowanie:
Zerknij do instrukcji obsługi urządzenia, jeżeli przez admin panel da się wymusić tryb pracy LTE/3G to wymuś używanie tylko LTE.
Koszt router + zewnętrzny modem to niestety wydatek spory, sięgający nawet 800zł. Możesz zainwestować w słabszy modem i router, koszt wtedy zamknie się w okolicach 500zł.
Koszt router + zewnętrzny modem to niestety wydatek spory, sięgający nawet 800zł. Możesz zainwestować w słabszy modem i router, koszt wtedy zamknie się w okolicach 500zł.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama