Intel HD Graphics 4000 - Problem
-
Witam. Mam problem z urządzeniem wymienionym w tytule. Jestem graczem League of Legends, W pewnym momencie podczas gry zaczęło wywalać mnie permanentnie z gry przez LoLowy Bugsplat. Jako że system był już dość zasyfiony postanowiłem zrobić formata. Zainstalowałem mojego Windowsa 7 Home Premium i okazało się że nie mogę zainstalować sterownika do wyżej wymienionej karty a problem w trakcie gry nadal występował i występuje. Zrobiłem upgrade do Win 10 i nadal to samo, pobieram sterownik za pomocą Intel Update Driver, program instaluje mi sterownik ale dalej system nie widzi kontrolera video, proszę o pomoc, ew wskazówki jak pozbyć się tej karty która jest mi w zasadzie nie potrzebna. Pozdrawiam.
- XMan
program instaluje mi sterownik ale dalej system nie widzi kontrolera video
Instalowałeś sterowniki do swojej płyty głównej tzw. Chipset ?
-
Tak, zainstalowałem komplet sterowników do mojego komputera, niestety tego jednego nie jestem w stanie.
- robiwielki
- Kontaktowanie:
A sterowniki z tej strony Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ??
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- leon1956
Witam .
Wchodzisz w Menedżer Urządzeń , klikasz PPM na kartę Intela i klikasz odinstaluj .
czeczen21 pisze:ew wskazówki jak pozbyć się tej karty która jest mi w zasadzie nie potrzebna.
Wchodzisz w Menedżer Urządzeń , klikasz PPM na kartę Intela i klikasz odinstaluj .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
-
- Reklama