Jądro i system NT próbuje komunikacji z internetem.
- stukot
Djarta, po czym poznać, że jest False Alarm? Czy to znaczy, że asquared free jest do niczego?
Uważam, że najważniejsze programy do ochrony, to antywirus, spybot i mbam. No Dr WebCureIt.

Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- djarta
- Kontaktowanie:
Djarta, po czym poznać, że jest False Alarm?
Po ,,debilskim"

Czy to znaczy, że asquared free jest do niczego?
Nigdy go nie używałem - nie przypadł mi go gustu.
Uważam, że najważniejsze programy do ochrony, to antywirus, spybot i mbam.
A Firewall?
MalwareBytes i ,,Doktorek" to witatminki, które sprzątają po Antyvirusach.
- stukot
Djarta, zapora też jest ważna. Czyli jeżeli asquared wykrył wirusa w instalce jakiejś przeglądarki, to był false alarm?
Rokko powiedział mi, że mam za dużo otwartych portów nasłuchowych. Na razie nie chcę ich zamykać, bo miałam problem z netem po użyciu wwdc, rokko polecił mi pewien program- Seconfig XP, na razie go nie użyję.
Przeskanowałam kompa tym, co mam, bo podejrzewałam jakąś infekcję. Zapora od niedawna ostrzega przed połączeniem jądra i systemu NT z internetem. Tych połączeń jest sporo i to nawet wtedy, gdy tylko włączam internet, a nie jakieś dodatkowe programy, z niego korzystające.
Djarta, czy wywalić asquared, czy zostawić go na wypadek jakiejś infekcji?
Djarta, czy słyszałeś o wirusie: TrojanSpy:Win32/Banker, piszą o nim na stronie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - asquared wykrył wira:Trojan-Spy.Win32.Banker!IK w najnowszej instalce The World Browser?
Rokko powiedział mi, że mam za dużo otwartych portów nasłuchowych. Na razie nie chcę ich zamykać, bo miałam problem z netem po użyciu wwdc, rokko polecił mi pewien program- Seconfig XP, na razie go nie użyję.
Przeskanowałam kompa tym, co mam, bo podejrzewałam jakąś infekcję. Zapora od niedawna ostrzega przed połączeniem jądra i systemu NT z internetem. Tych połączeń jest sporo i to nawet wtedy, gdy tylko włączam internet, a nie jakieś dodatkowe programy, z niego korzystające.

Djarta, czy wywalić asquared, czy zostawić go na wypadek jakiejś infekcji?
Djarta, czy słyszałeś o wirusie: TrojanSpy:Win32/Banker, piszą o nim na stronie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - asquared wykrył wira:Trojan-Spy.Win32.Banker!IK w najnowszej instalce The World Browser?

Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama