Jak otworzyć plik ibv2012
-
Jak powyżej, mam problem z plikiem ibv2012. Jakim programem otworzyć ten plik? Microsoft Office?
- deFco247
- Kontaktowanie:
Nie podajesz najbardziej podstawowych informacji.
Skąd wziąłeś ten plik i jakie on ma rozszerzenie?
Skąd wziąłeś ten plik i jakie on ma rozszerzenie?
-
w sumie to ściągnełam plik z holenderskiej strony bo potrzebuję jarografu do rozliczenia. znalazłam tylko, że otworzyć nie potrafię i jest właśnie "nazwa pliku.ibv2012". nic więcej na temat tego pliku nie pisze.
- LupeR
Klikasz ppm na plik=>właściwości,w polu "Typ pliku:" powinno być napisane jakie to rozszerzenie.
Nie jest to czasem pdf. ?
Nie jest to czasem pdf. ?
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
Plik IBV2012 (.ibv2012)
nie jest to pdf.
nie jest to pdf.
- LupeR
plik jest nierozpoznawany przez system,ale to pewnie dlatego że nie masz w nim(systemie) programu do otwierania tego formatu.Zainstaluj Adobe Reader i zobacz czy na pewno nie da się otworzyć.
Ile waży ten plik?
Ile waży ten plik?
-
mam adobe reader i już próbowałam to wyskakuje mi komunikat że nie można otworzyć tego pliku.
rozmiar to 2,86 kb
-- 10 mar 2013, 00:26 --
ściągnęłam microsoft office i otworzyłam plik za pomocą winword ale tekst jest zakodowany, w takim razie co powinnam zrobić by był poprawny tekst?
rozmiar to 2,86 kb
ściągnęłam microsoft office i otworzyłam plik za pomocą winword ale tekst jest zakodowany, w takim razie co powinnam zrobić by był poprawny tekst?
- kominekl
- Kontaktowanie:
nowy2012 pisze:mam adobe reader i już próbowałam to wyskakuje mi komunikat że nie można otworzyć tego pliku.
rozmiar to 2,86 kb
ściągnęłam microsoft office i otworzyłam plik za pomocą winword ale tekst jest zakodowany
Polecam zapoznać się z -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Ale potrzebujesz wzoru jarografu? Pracodawca ma obowiązek wydania jarografu. Jeżeli podatnik nie otrzymał jeszcze jarografu wystarczy napisać do holenderskiego pracodawcy celem jego wydania. Jak na pewno wiesz, ten dokument będzie podstawą rozliczenia się z holenderskim fiskusem. A tak poza tym to mogę się mylić, ale tego się nie załatwia między styczniem a lutym?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
dziękuję, ale ja załatwiam to trochę inaczej. jednakże jarograf potrzebuję z uwv i mam już plik tylko nie potrafię otworzyć. wiem, że powinnam to wcześniej załatwiać, ale za dużo miałam na głowie.
- kominekl
- Kontaktowanie:
nowy2012 pisze:dziękuję, ale ja załatwiam to trochę inaczej. jednakże jarograf potrzebuję z uwv i mam już plik tylko nie potrafię otworzyć. wiem, że powinnam to wcześniej załatwiać, ale za dużo miałam na głowie.
Podaj dokładnie nam link link strony, z której to pobrałaś i co to dokładnie ma być nam powiedz

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
raczej to nic nie pomoże, ale stronę mogę podać, nic więcej
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
trudno będę dalej kombinowała.
- LupeR
hmm,a systemowym Paintem?
-
udało się wordpadem ale niestety również zakodowane :/
- kominekl
- Kontaktowanie:
nowy2012 pisze:raczej to nic nie pomoże, ale stronę mogę podać, nic więcej
Jest to już wypełniony formularz (ten plik), jak mniemam. Przeszukaj tamtejszą strone pomocy.
Ik heb mijn gegevens gedownload, maar ik zie ze nergens. Wat moet ik doen?
U hebt bij het downloaden van uw gegevens waarschijnlijk gekozen voor 'Opslaan'. Het bestand is nu opgeslagen op uw computer. Open in Windows het aangifteprogramma 2012 via het menu 'Start' van uw computer. De gedownloade gegevens worden nu vanzelf getoond in het programma.
Mój holenderski jest na tyle słaby, że nie do końca rozumiem znaczenie. O jakim programie oni tu mówią... Czy określonym, czy w sensie, że realizując program, itd. ?
-
czytałam to już i zapewne piszą o tym, że trzeba mieć najnowszą wersję microsoft office albo adobe reader by to otworzyć, bo chodzi ogólnie o nowe programy z 2012. inaczej się nie da, dlatego ja już ściągnęłam wersję nową office, ale tą próbną i otworzyłam plik za pomocą winword jednak tekst jest zakodowany
-
- Reklama