Jak pobrać pełną wersję 360AmigoSSPro bezpłatnie ?
Jak przyśpieszyć ładowanie strony na NK ?
Jak pobrać 360Amigo, jak przyśpieszyć ładowanie strony NK ?
-
Ostatnio zmieniony 04 cze 2012, 14:55 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniłem tytuł tematu, poprawiłem pisownię, dodałem polskie znaki diakrytyczne
Powód: zmieniłem tytuł tematu, poprawiłem pisownię, dodałem polskie znaki diakrytyczne
- seba86mu
Bezpłatnie możesz pobrać wersję Free, na wersję PRO musisz wykupić licencję.
Sprawdzałeś na innych przeglądarkach ?
Przeczyść system programem => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, co zapewne wpłynie za efektywność działania przeglądarek.
Kudlaty1953 pisze:Jak przyspieszyć ładowanie strony na NK
Sprawdzałeś na innych przeglądarkach ?
Przeczyść system programem => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, co zapewne wpłynie za efektywność działania przeglądarek.
- XMan
J/w.
Przeczyść komputer podanym programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Użyj jeszcze Eusing Free Registry Cleaner.
Wybierasz język (language) --> Polish.
Przewiń --> Skanuj rejestr --> Napraw rejestr.
(dokładniej czyści rejestr)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Start --> Panel sterowania --> System -> Zaawansowane --> Wydajność --> Ustawienia --> Efekty wizualne
- zaznacz tylko 6 pozycji - Zastosuj - OK :
kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zmniejszanie pingu w grze, optymalizacja łącza
Jak przyśpieszyć ładowanie strony na NK ?
Przeczyść komputer podanym programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
Użyj jeszcze Eusing Free Registry Cleaner.
Wybierasz język (language) --> Polish.
Przewiń --> Skanuj rejestr --> Napraw rejestr.
(dokładniej czyści rejestr)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Start --> Panel sterowania --> System -> Zaawansowane --> Wydajność --> Ustawienia --> Efekty wizualne
- zaznacz tylko 6 pozycji - Zastosuj - OK :
kliknij aby powiększyć:
Zmniejszanie pingu w grze, optymalizacja łącza
Klikamy dwukrotnie lewym przyciskiem myszy na zasadzie Ogranicz rezerwowalną przepustowość.
W oknie właściwości będą widoczne trzy opcje Nie skonfigurowano, Włączone oraz Wyłączone. Zaznaczamy opcje Włączone, po czym w polu >Limit przepustowości (%) wpisujemy wartość 0, podobnie jak na poniższym zrzucie. Po zmodyfikowaniu ustawień wybieramy Zastosuj i potwierdzamy OK.
-
- Reklama