Witam. Mam problem z błędem który pokazuje się po uruchomieniu komputera, mowa o cli.exe . Od razu po formacie zainstalowałem sterowniki do karty graficznej, zrestartowałem komputer i od razu po załadowaniu systemu wyskoczyło mi okienko "cli.exe - Błąd aplikacji
aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk ok aby zakonczyc aplikację.". Po naciśnięciu OK wyskakuje mi drugi taki sam komunikat, jest tak zawsze po włączeniu komputera, moje pytanie brzmi - co zrobić aby te błędy nie wyskakiwały?
Pozdrawiam
Jak usunąć błąd cli.exe?
- Mlody94
- Kontaktowanie:
Jak usunąć błąd cli.exe?
Gdy nie wiesz - szukaj, gdy nie znajdziesz - pisz, jak już będziesz wiedział/a - przekaż wiedzę innym 

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jak usunąć błąd cli.exe?
Są dwa wyjścia. Pierwsze, przeinstaluj sterowniki ATI. Drugie, w menu start->uruchom->wpisz msconfig, w zakładce uruchamianie odznacz wszystkie CLI.EXE i ponownie włącz komputer.
- rokko
- Kontaktowanie:
Jak usunąć błąd cli.exe?
Przed ponowną instalacją sterownika użyj narzędzia Driver Cleaner Pro do usunięcia pozostałości po sterowniku ATI.
Instrukcja do programu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Instrukcja do programu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- Mlody94
- Kontaktowanie:
Re: Jak usunąć błąd cli.exe?
Dzięki, działa 

Gdy nie wiesz - szukaj, gdy nie znajdziesz - pisz, jak już będziesz wiedział/a - przekaż wiedzę innym 

- seba86mu
Jak usunąć błąd cli.exe?
Rozwiązaniem jest również instalacja bibliotek .NET Framework 2.0.
-
- Reklama