Jak usunąć Comodo Time Machine?

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
koper

Stały bywalec

Post30 mar 2017, 14:31

Ale gów*o zainstalowałem poszło do DOSa i chciałem odinstalować IObitUninstaller i nic mi nie odinstalowało - został cały program nie mogę go usunąć - jak chciałem od nowa zainstalować (by potem móc od nowa usunąć) to pisze, że nie może bo soft już jest. Błagam jak się pozbyć tego gów*a?

-- 30 mar 2017, 14:31 --

Tu jest zdjęcie co się pojawia jak chcę odinstalować programem RevoUninstaller: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
Gedo

Ekspert

Post30 mar 2017, 18:30

IOBit nadaje się do... zupy.

Możesz zamknąć wszystkie procesy comodo.
Takie coś, to odblokujesz i pousuwasz wszystko Odkurzaczem. Dokładnie poczytaj, jak to zrobić - mój poradnik: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Najlepiej w opcjach folderów widok - odznacz ukruwanie chronionych, odznacz ukrywanie rozszerzeń i zaznacz pokazywanie ukrytych plików i folderów.
Wrzuć do systemu wisejet search i wyszukaj wszystko comodo. Potem z tej listy wybierzesz te od comodo machine, czyli folder instalacyjny, folder ustawień, roaming - uchwycisz lewym przyciskiem myszy i przesuniesz do okna modułu usuwania zablokowanych plików.
W tej sytuacji moduł odkurzacza może poprosić o restart. Nie wyłączać i zgodzić się na restart.

Będziesz podziwiał młócenie programu z wielką szybkością, nawet może na chwilkę wyskoczyć okno CMD.
Pozostaje potem tylko wyzbierać w systemie pozostałości.
Kiedyś antywirus ZenOk zablokował mi system i poszedł z dymem.
Pamiętaj, żeby utworzyć nowy punt przywracania a wszystkie stare sunąć. Możesz wyłączyć przywracanie systemu, potem włączyć. Tak pozbędziesz się ryzyka, że przywrócisz niechciany program.

Powodzenia brachu!
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.

koper

Stały bywalec

Post08 kwie 2017, 13:06

Niestety pomógł tylko format C i instalka Windowsa.

• Reklama

Wróć do „Problemy”