tak jak w temacie.... po prostu chciałbym usunąć swoje konto (tak jak zrobiłem to z GG), niestety nie znalazłem na ten temat żadnych informacji...
na różnych stronach czytałem że nie ma możliwości usunięcia konta, jednak informacje te są z przed 2-3 lat, może do tej pory coś się zmieniło.
jak usunąć konto w Skype?
- Maciak Plock
- Kontaktowanie:
Wydaje mi się że nadal nie ma takiej możliwości, przynajmniej w Skype takich opcji nie znalazłem, po co chcesz to zrobić? zmień sobie dane profilu na jakieś "sdasdasd" i porzuć konto.
- lewy
However, if You would like to exercise your right to view, correct, complete or remove Your Personal Data, please contact Skype at delete@skype.com. Within a reasonable period of time and upon verification of your identity, Skype will fulfil Your request, provided Skype will not act contrary to applicable legislation by fulfilling your request.
and explain in detail what the problem is and they might remove you details from the system.
Źródło: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pisz, może się uda.
- Maverick
no niestety, napisałem takiego ładnego e-maila (w English), tuż po wysłaniu dostałem wiadomość:
Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy
Wirtualnej Polski.
Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz
serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.
Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej....
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Chyba pozostaje poczekanie aż system sam oczyści stan nieużywanych kont.
-
- Reklama