Jak usunąć zbędne pliki?
-
Jak usunąć zbędne pliki?
Proszę o pomoc w usunięciu dwóch niechcianych plików. TBD119D.tmp i TBDF99.tmp. Używałem Revo, unlockera, odkurzacz, shredera i nic. Przy normalnej próbie usunięcia dostaje komunikat, że plik jest otwarty w programie Kopia zapasowa systemu Windows. Nigdzie nie mam kopii zapasowej, stąd nie mogę sobie z tym poradzić. Proszę o pomoc i zgóry dziękuję.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Jak usunąć zbędne pliki?
Sprawdz może tak,wejdz w uruchom wpisz:
services.msc
znajdz usługę Kopia zapasowa systemu windows, zatrzymaj ją jeśli jest uruchomiona a jej stan przestaw na wyłączony, sprawdz czy usuną się pliki, jeśli tak to potem ustaw tą usługe tak jak była.
services.msc
znajdz usługę Kopia zapasowa systemu windows, zatrzymaj ją jeśli jest uruchomiona a jej stan przestaw na wyłączony, sprawdz czy usuną się pliki, jeśli tak to potem ustaw tą usługe tak jak była.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Jak usunąć zbędne pliki?
Dziękuję bardzo za poradę. Stała się, rzecz dziwna: Wyszedłem do pracy, przed wyjściem napisałem do Was o problemie. Kiedy wróciłem i zacząłem postępować zgodnie z twoją instrukcją plików już nie było.
Dziękuję za poradę.
Dziękuję za poradę.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Jak usunąć zbędne pliki?
bo to były pliki tmp czyli tymczasowe, widocznie coś się wykonywało (w tym przypadku kopia) i takowe pliki powstały.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Jak usunąć zbędne pliki?
Jeszcze raz dziekuję za pomoc.

-
- Reklama