Jak usuwać duplikaty plików ?
- manitu
Jak bezpiecznie usunąć duplikaty plików i jakim menedżerem ? 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Szczerze, to nie ruszam plików bo nie wierzę automatom. Po prostu zawsze może zwinąć coś czego nie powinien ruszać.
Ale tak to program Odkurzacz do ogólnego czyszczenia oraz jv16 PowerTools do czyszczenia w tym duplikatów.
Ale tak to program Odkurzacz do ogólnego czyszczenia oraz jv16 PowerTools do czyszczenia w tym duplikatów.
- seba86mu
Funkcję wyszukiwania i usuwania duplikatów (wybieraną bezpośrednio z menu głównego programu) ma również program EasyCleaner.
- manitu
No właśnie posiadam oba te programy tzn. Odkurzacz i EasyCleaner. Wiem, że są różne sposoby usuwania tych plików np. ręczny i automatyczny. Co do ręcznego to tutaj wiem, że trzeba dość dokładnie wiedzieć które pliki
usunąć, a które nie (chodzi o te rozszerzenia itp). Mnie natomiast interesowałaby raczej ta druga metoda - automa- tyczna, dlatego pytam bo nie mam pewności czy program EasyCleaner bezpiecznie zrobi to za mnie. Posiadam również program Auslogics Duplicate File Finder, ale zawsze nie mam pewności czy wszystko będzie poprawnie. Dlatego proszę o ewent. potwierdzenie tego. Ostatecznie proszę o alternatywne przykłady programów.
usunąć, a które nie (chodzi o te rozszerzenia itp). Mnie natomiast interesowałaby raczej ta druga metoda - automa- tyczna, dlatego pytam bo nie mam pewności czy program EasyCleaner bezpiecznie zrobi to za mnie. Posiadam również program Auslogics Duplicate File Finder, ale zawsze nie mam pewności czy wszystko będzie poprawnie. Dlatego proszę o ewent. potwierdzenie tego. Ostatecznie proszę o alternatywne przykłady programów.

-
- Reklama