jak wlaczyc bluetooth w ASUS K73S WINDOWS7
- seba86mu
Spróbuj wybrać dwukrotnie kombinację Fn + F2 (Wi-Fi). Pojedyncze wybranie kombinacji, to Wi-Fi, zaś dwukrotne, to najprawdopodobniej Bluetooth.
-
nie kolego drogi nie pomaga probowalem juz na wszystkie chyba dostepne sposoby i nadal nic 

- voluu
- Kontaktowanie:
Wejdź w panel sterowania: Urządzenia bluetooth czy coś podobnego i włącz w ustawieniach.
Nie ma klawisza do przesuwania na obudowie na 95%.
Ja w EEEPc mam konfiguracje łączności (Wi-Fi i Bluetooth) właśnie pod kombinacją [Fn]+[F2].
Inne klawisze funkcyjne z [Fn] działają?
Nie ma klawisza do przesuwania na obudowie na 95%.
Ja w EEEPc mam konfiguracje łączności (Wi-Fi i Bluetooth) właśnie pod kombinacją [Fn]+[F2].
Inne klawisze funkcyjne z [Fn] działają?

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- seba86mu
Według instrukcji laptopa ASUS K73S Bluetooth aktywuje się przez dwukrotne wybranie kombinacji Fn+F2.
Nadmieniają, że jeżeli kombinacja nie działa należy zainstalować oprogramowanie do Bluetooth.
Jeżeli w systemie nie masz oprogramowania do Bluetooth, np. w Panelu sterowania, tak jak napisał voluu, zainstaluj sterownik Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, a jak nie zadziała, to Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Nadmieniają, że jeżeli kombinacja nie działa należy zainstalować oprogramowanie do Bluetooth.
Jeżeli w systemie nie masz oprogramowania do Bluetooth, np. w Panelu sterowania, tak jak napisał voluu, zainstaluj sterownik Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, a jak nie zadziała, to Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
- voluu
- Kontaktowanie:
+ zainstaluj sterowniki o nazwie ATK ze strony Asusa do obsługi klawiszy funkcyjnych, jeśli takowe nie działają.

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
-
- Reklama