Jak wyłączyć lub zachować ustawienia Comodo?

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Cube

Użytkownik
Posty: 178
Rejestracja: 20 gru 2008, 16:49

Jak wyłączyć lub zachować ustawienia Comodo?

Post15 sty 2009, 21:17

No tak, zainstaluje inny firewall, no ale teraz mam problem. Co zrobić, aby tymczasowo wyłączyć Comodo lub odinstalować go zachowując wszystkie ustawienia. Jeżeli będę miał odnowa to wszystko konfigurować, klikać tak i nie to **** to olewam.Co tu poradzicie? Czy samo wyłączenie w msconfig, uruchamianie wystarczy? Chodzi mi oto żeby te dwa firewalle się nie żarły.

Proszę bardziej cenzurować słowa, a najlepiej w ogóle takich nie używać
me@djohnsc

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Posty: 4078
Rejestracja: 23 lis 2008, 22:14
Lokalizacja: Myszków
Kontaktowanie:

Jak wyłączyć lub zachować ustawienia Comodo?

Post15 sty 2009, 21:27

PPM na ikonie Comodo -> Open -> Miscellaneous -> Menage My configurations
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Cube

Użytkownik
Posty: 178
Rejestracja: 20 gru 2008, 16:49

Jak wyłączyć lub zachować ustawienia Comodo?

Post16 sty 2009, 13:44

Wyłączałem przez msconfig, potem bawiłem się w rejestrze program RegCleaner. Muszę teraz uruchomić system, bo został mi tylko lapek. Potem mogę spróbować z tym co napisałeś.



  • Reklama

Wróć do „Problemy”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości