Chcę wypalić plik typu Word na płytce CD-RW. Jak wykonać to w oknie JetBee 5.0.5 ?
Nie wiem jak wpisać projekt w oknie JetBee.
Gdy kliknę na "Wypal" pojawia się okienko "Projekt jest pusty. Nie ma nic do wypalenia".
Poradźcie krok po kroku jak to się robi. Jak dla słabo zaawansowanego.
Z góry dziękuję.
S.
-- 16 wrz 2010, 21:23 --
Chcę wypalić na pł. CD plik Worda "Szk.Gosp Bydg".
Dołączam jeszcze screen okna JetBee, w którym nie wiem jak postępować
ażeby wpisać projekt, przed kliknięciem Wypal:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
B.proszę o objaśnienie.
S.
Jak wypalać płytę CD programem JetBee
- rokko
- Kontaktowanie:
Jak wypalać płytę CD programem JetBee
1) File => New => wybierasz typ zawartości np. Data disc
2) Dodajesz pliki do projektu, w sekcji Name kliknij PPM na CD/DVD project [NEW] => Add files
3) W oknie Add files/folders wskaż plik lub cały folder, który ma być dołączony do projektu, po czym kliknij Add
4) Dodawanie kończysz zamykając okno Add files/folders (Close)
5) Klikasz zielony przycisk Burn
2) Dodajesz pliki do projektu, w sekcji Name kliknij PPM na CD/DVD project [NEW] => Add files
3) W oknie Add files/folders wskaż plik lub cały folder, który ma być dołączony do projektu, po czym kliknij Add
4) Dodawanie kończysz zamykając okno Add files/folders (Close)
5) Klikasz zielony przycisk Burn
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama