Witam
Chciałem zaktualizować bios w komputerze. Wyjąłem kartę z telefonu i włożyłem do czytnika. Po podłączeniu wszystko było sprawne. Podczas formatowania karty programem "HP USB Disk Storage Format Tool" dojrzałem się że nie zrobiłem jednej rzeczy i zakończyłem proces menadżerem zadań. Karta nie chcę się teraz sformatować. W systemie kartę wykrywa, nie ma przydzielonej pamięci i nie mogę tego zrobić ponieważ wyskakuje błąd urządzenia. Próbowałem ponownie w/w program ale wyskakiwał błąd "device media is write protected". Próbowałem formatować ją w telefonie i za pierwszym razem normalnie wczytało kartę w komputerze ale gdy chciałem sformatować znowu padłą i już formatowanie telefonem nie przynosi skutków. Nie mam już pomysłów żadnych pomysłów. Może jakieś rady?
Karta pamięci uszkodzenie
- Lena
zrób zerwanie karty wg poradnika Zerowanie dysków i pamięci flash programem HDDGURU Low Level Format Tool
-
teraz znowu udało karta się wczytała. Jednak gdy chciałem ją sformatować wyskoczył błąd i zaczęło się wszystko od nowa. Jutro spróbuje wyzerować dysk bo widzę że to sporo czasu zajmuje
-
- Reklama