Karta pamieci z tel - automatyczne haslo ! Pomocy

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
byczek

Użytkownik

Post29 lis 2013, 18:24

Witam niedawno telefon Nokia ustawił mi jakieś hasło na kartę pamięci. Nie mogę jej otworzyć w komputerze , w niektórych programach do formatowania pokazuje nazwę jaka pojemność ma i system plików RAW. To wszystko nic nie mogę zrobić próbowałem już 10 programów żaden nic nie wskórał. Czy karta jest już do wyrzucenia ? czy da się coś z nią zrobić. W Windows 7 w menadżerze urządzeń tylko przy tej karcie jest coś takiego >>>>> Obrazek

NP program HDD Low Level Format Narzędzie 4,40;
Szczegóły urządzeń dla [1] czytnikiem kart SD / MMC 1,00 [3904,89 MB] (7626752 sektorów 512-bajtowych)

Bardzo proszę o pomoc.

OK udało mi się zrobić niskopoziomowe formatowanie, ale teraz jak zrobić partycje bo widzę , ze program mi podpowiada, że trzeba !

Obrazek

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Post29 lis 2013, 18:40

Witam. Uruchom jeszcze raz program HDD LLF i będziesz miał opcję - Open Disc Menagement Console - czyli zarządzanie dyskami w Win 7 . Teraz powinieneś utworzyć partycję . Możesz to zrobić też każdym programem do zarządzania dyskami , partycjami .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

Awatar użytkownika
byczek

Użytkownik

Post29 lis 2013, 23:06

Chodzi o to , że teraz nic nie mogę zrobić .

Obrazek

• Reklama

Wróć do „Problemy”