Karta sd 32 giga i nic widzi 258 giga izadne softy nie działaja pomocy!
zaden soft i formatowanie nie dostepne pisze tylko do odczytu !
pomocy!
Karta SD 32 widziana jako 256 GB
- Lena
KARTA SD 32 GIGA WIDZI W PROGRAMIE 258 GIGA POMOCY !
Wybacz złośliwość, ale Masz też problem zablokowanego caps locka, więc może go wyłącz bo tego się czytać nie da a po drugie, jak poprawisz to odpowiem co z tym można zrobić 

-
- Lena
A to u góry? 

-
Karta sd 32 giga widzi w programie 258 giga pomocy !
pomocy!
pomocy!
- Lena
No dobra
Czyli jak rozumiem karta normalnie ma 32GB ale jest widziana jako większa? Nie odwrotnie, bo to ważne.
Drugie moje pytanie, podaj jej nazwę i model, to pozwoli poszukać do niej softu.
Trzecie pytanie to wybór tego programu, bo programy są ale pod dane numery VID i PID pasuje kila kart i niekoniecznie jednego producenta. Te numery poznasz z programu o nazwie ChipGenius. Muszę je mieć, aby poszukać tego oprogramowania.
Podaj je proszę, soft najprawdopodobniej będzie na stronie flashboot.ru w zakładce iFlash. To jakbyś chciał sam szukać. Ja będę wieczorkiem, bo teraz wychodzę, więc jak coś to poczekaj proszę. Około 17-18 odpiszę.

Czyli jak rozumiem karta normalnie ma 32GB ale jest widziana jako większa? Nie odwrotnie, bo to ważne.
Drugie moje pytanie, podaj jej nazwę i model, to pozwoli poszukać do niej softu.
Trzecie pytanie to wybór tego programu, bo programy są ale pod dane numery VID i PID pasuje kila kart i niekoniecznie jednego producenta. Te numery poznasz z programu o nazwie ChipGenius. Muszę je mieć, aby poszukać tego oprogramowania.
Podaj je proszę, soft najprawdopodobniej będzie na stronie flashboot.ru w zakładce iFlash. To jakbyś chciał sam szukać. Ja będę wieczorkiem, bo teraz wychodzę, więc jak coś to poczekaj proszę. Około 17-18 odpiszę.
-
juz wysłałem do gościa co kupiłem na allegro /dałem sie nabrać bo tania !/ a i tak może odeśle nową!
ty link do niego jaka to karta pewnie on sam nie wie !???
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
przepraszam za kłopot ale to 32 giga a w różnych softach miała 258 giga !!!
ty link do niego jaka to karta pewnie on sam nie wie !???
przepraszam za kłopot ale to 32 giga a w różnych softach miała 258 giga !!!
- Lena
Czyli sflaszowana, w sensie inny firmware. To normalne i częste oszustwo gdy widzę napis 256 GB. Niestety, często te karty nie mają nawet 2GB. Dlatego chcę VID i PID, to pozwala jednoznacznie zidentyfikować kartę, jaki ma kontroler, dobry firmware przywraca oryginalną wielkość pamięci. Już teraz można było zobaczyć ile on faktycznie miał, służy do tego program H2Test.
Pozdrawiam, jak coś to pisz, pomożemy w miarę naszych możliwości.
Pozdrawiam, jak coś to pisz, pomożemy w miarę naszych możliwości.
-
Karta SD 32 widziana jako 256 GB z allegro ! bez kitu ! i RAW !
już jej nie mam odesłałem ale ona nawet gdy miała 32 giga był znią problem pliki wsadzone i ich w tablecie nie było a w kompie też i nagle z 32 giga 256 i to RAW win7x64 bit sp1 i nie da rady sformatować ! s...n z tego kogoś bo po ch...j sprzedaje badziew za tyle to .... ale dałem za nową kingston 32 giga 100 złotych niech se ją wsadzi do głowy algo do d...y olewam 48 i gratis wysyłka ! dzięki za kłopot ale nie dam rady wczoraj ją wysłałem ! temu komuś !
-- 03 sty 2014, 09:19 --
jak odeśle może nową tej samej fleszerki 32 giga to odrazu podam VID i PID tej karty a gościowi wpi...e nie wk...a się BIAŁEGO MISIA ! do ch...ja pana wagnera ku...a !
-- 10 sty 2014, 22:22 --
odesłał kase fajansiasz ! a karta to nie wiem napisy sam ch..j drukował to pewne 2 giga napewno miała ! a sprzedaje je jako 32 giga i tyle !
już jej nie mam odesłałem ale ona nawet gdy miała 32 giga był znią problem pliki wsadzone i ich w tablecie nie było a w kompie też i nagle z 32 giga 256 i to RAW win7x64 bit sp1 i nie da rady sformatować ! s...n z tego kogoś bo po ch...j sprzedaje badziew za tyle to .... ale dałem za nową kingston 32 giga 100 złotych niech se ją wsadzi do głowy algo do d...y olewam 48 i gratis wysyłka ! dzięki za kłopot ale nie dam rady wczoraj ją wysłałem ! temu komuś !
-- 03 sty 2014, 09:19 --
jak odeśle może nową tej samej fleszerki 32 giga to odrazu podam VID i PID tej karty a gościowi wpi...e nie wk...a się BIAŁEGO MISIA ! do ch...ja pana wagnera ku...a !
-- 10 sty 2014, 22:22 --
odesłał kase fajansiasz ! a karta to nie wiem napisy sam ch..j drukował to pewne 2 giga napewno miała ! a sprzedaje je jako 32 giga i tyle !

- Lena
Typowy oszust, skubańcy nie mają litości, albo kretyn, bo taka karta nigdy nie będzie chodzić. Najgorzej jak po sflashowaniu karta myśli, że zapisuje i ktoś włoży do aparatu. Pojedzie gdzieś, napstryka fotek a tu w domu tylko nazwy plików bez danych w środku.
-
- Reklama