Witam szukałem wszędzie więc jesteście ostatnią deską ratunku.
Do tej pory zrobiłem:
-sfc /scannow
-regsvr32
A nawet instalacje nakładkową
To te błędy 1 z programu 2 z próby naprawy.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
kernel32.dll błąd.
- Gedo
kernel32.dll błąd.
Nie napisałeś, jaki program robi Ci błąd kernela. Jak za chiny nie da się używać jakiegoś programu na XP, ze względu na brak service packa 3, brak innych aktualnych komponentów, czy XP już nie obsłuży Ci jakiej aplikacji, to i nie da rady wielokrotnie instalować XP.
Być może masz problem z jakimś głębszym wirusem - i wtedy nie wystarcza instalacja nakładowa, tylko czysta, z usuwaniem wszystkich partycji, tworzeniem nowej i formatowaniem...
Mógłbyś z podglądu zdarzeń znaleźć systemowe errory i Tu pokazać (screeny).
Być może masz problem z jakimś głębszym wirusem - i wtedy nie wystarcza instalacja nakładowa, tylko czysta, z usuwaniem wszystkich partycji, tworzeniem nowej i formatowaniem...
Mógłbyś z podglądu zdarzeń znaleźć systemowe errory i Tu pokazać (screeny).
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
-
kernel32.dll błąd.
Sp 3 ma. Skanowane mbam i eset. Być może już na xp czas ale czasami gram na nim w starsze gierki.
To ten program Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Tak wiem nie musicie komentować.
To ten program Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Tak wiem nie musicie komentować.
-
- Reklama