Kingstone DT SE9 16Gb problem

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
piorun028

Użytkownik

Post10 lis 2015, 20:10

Otóż sprawa wygląda tak:
-pendrive służył mi jako bootowalny pen (miałem tam windowsy i troche narzędzi)
-wczoraj przez przypadek sformatowałem go z NTFS do FAT32
-R-studio odzyskał wszystko tylko komputer nie chciał z niego bootować
- postanowiłem go sformatować programem HDDlow level format tool (nie pytajcie dlaczego)
- po formacie pendrive śmigał więc zabrałem się za ponowne wgrywanie na niego instalatorów systemów (używam Win Setup from USB - nie zawiódł mnie do wczoraj). Otóz przy wgrywaniu windows na 99% program wywalił błąd po czym się zamknął - straciłem dostęp do pendrive (podczas normalnej pracy programu pendrive nie jest dostępny aż do zakończenia procesu)
- w panice postanowiłem szukać ratunku - windows nie może dokończyć formatowania, gparted wywala błąd, próbowałem też BOOTICE (bez skutku).

Liczę na waszą pomoc - co moge jeszcze i jak zrobić żeby znów działał ? (w zarządzaniu dyskami widnieje jak system plikow RAW)

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników tutaj link do informacji o moim pendrive ( jestem świeżakiem ;))
a tutaj z chipgenius Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post10 lis 2015, 20:17

Hmm nie jest dobrze, nie widać dedykowanego oprogramowania do tego pendriva.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

piorun028

Użytkownik

Post11 lis 2015, 13:34

Czyli co ? Mogę się już z nim pożegnać ? :(

• Reklama

Wróć do „Problemy”