Cześć, kopiłem tablet i niestety klawiatura ekranowa, która wyświetla się samoczynnie po kliknięciu w miejsce do pisania średnio działa w niektórych aplikacjach. Znika, pojawia się z opóźnieniem.
Czy jest możliwość manualnego wysuwania jej ? Szukałem w menu, niestety nic takiego nie znalazłem. tablet to freeme x2
klawiatura ekranowa w tablecie
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Ja nigdy tego nie znalazłem choć nieraz szukałem. Ogólnie jeśli łapiesz opóźnienia to tablecik nie wyrabia zbytnio. Można mu wyłączyć zbędne aplikacje no i czyścić RAM.
-
To możliwe, że tej aplikacji nie może uciągnąć, chociaż śmiga wszystko jak milo, jeśli chodzi o płynność pracy.
Wg. Mnie ta klawiatura średnio współgra z tą aplikacja chatu.
Clash of clans akurat, z nikim się nie mogę dogadać. Dziwi mnie to ze manualnie nie można wysuwać klawiatury. Chować już tak.
Wg. Mnie ta klawiatura średnio współgra z tą aplikacja chatu.
Clash of clans akurat, z nikim się nie mogę dogadać. Dziwi mnie to ze manualnie nie można wysuwać klawiatury. Chować już tak.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
No właśnie wiem, sam mam czasami z tym problem, bo u mnie z kolei ona czasami w ogóle nie chce się wysunąć.
-
- Reklama