Witam.Mój problem polega na tym,że nie mogę wyłączyć komputera przyciskiem "wyłącz".Po wciśnięciu go normalnie zamyka się system,ale wyskakuje komunikat o błędzie i żeby wyłączyć całkowicie muszę odciąć zasilanie z listwy.Za poradą znajomych przetestowałem pamięć Ram Memtestem 86+,ale po wykonaniu 5-ciu pełnych cykli wyskoczyło-no errors-.Proszę o pomoc w zrozumiałym dla mnie języku komputerowym,gdyż jestem laikiem w tych sprawach i wszystko co próbuję robić na komputerze,robię za poradą osób znających się na tym.Pozdrawiam.
                                                                                                                Witam.Mój problem polega na tym,że nie mogę wyłączyć komputera przyciskiem "wyłącz".Po wciśnięciu go normalnie zamyka się system,ale wyskakuje komunikat o błędzie i żeby wyłączyć całkowicie muszę odciąć zasilanie z listwy.Za poradą znajomych przetestowałem pamięć Ram Memtestem 86+,ale po wykonaniu 5-ciu pełnych cykli wyskoczyło-no errors-.Proszę o pomoc w zrozumiałym dla mnie języku komputerowym,gdyż jestem laikiem w tych sprawach i wszystko co próbuję robić na komputerze,robię za poradą osób znających się na tym.Pozdrawiam.-- 18 lut 2014, 12:39 --
Dowiedziałem się że może to być spowodowane instalacją nie podpisanego sterownika.Sprawdziłem i okazało się,że sterownik 5.12.1.4070 od SOUND MAX INTEGRATED GIGITAL AUDIO nie jest podpisany cyfrowo.Ponoć instalacja takich sterowników powoduje także pojawianie sie tz. "ekranów śmierci" które zaczęły mnie prześladować.Proszę o podanie strony z której można pobrać w/w sterownik,bo te które próbowałem pobrać i zainstalować są niezgodne z czymś tam i wyskakuje ostrzeżenie żeby przerwać instalacje.
'

.
. ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, .Proszę o radę gdzie sprawdzić co to znaczy i jak wyeliminować te błędy.
.Proszę o radę gdzie sprawdzić co to znaczy i jak wyeliminować te błędy.