Witam.Mój problem polega na tym,że nie mogę wyłączyć komputera przyciskiem "wyłącz".Po wciśnięciu go normalnie zamyka się system,ale wyskakuje komunikat o błędzie i żeby wyłączyć całkowicie muszę odciąć zasilanie z listwy.Za poradą znajomych przetestowałem pamięć Ram Memtestem 86+,ale po wykonaniu 5-ciu pełnych cykli wyskoczyło-no errors-.Proszę o pomoc w zrozumiałym dla mnie języku komputerowym,gdyż jestem laikiem w tych sprawach i wszystko co próbuję robić na komputerze,robię za poradą osób znających się na tym.Pozdrawiam.
-- 18 lut 2014, 12:39 --Dowiedziałem się że może to być spowodowane instalacją nie podpisanego sterownika.Sprawdziłem i okazało się,że sterownik 5.12.1.4070 od SOUND MAX INTEGRATED GIGITAL AUDIO nie jest podpisany cyfrowo.Ponoć instalacja takich sterowników powoduje także pojawianie sie tz. "ekranów śmierci" które zaczęły mnie prześladować.Proszę o podanie strony z której można pobrać w/w sterownik,bo te które próbowałem pobrać i zainstalować są niezgodne z czymś tam i wyskakuje ostrzeżenie żeby przerwać instalacje.
'