Klucz office

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
patrolvip2

Użytkownik

Klucz office

Post11 gru 2012, 10:32

Witam serdecznie,
mam taki problem. w mojej firmie padł komputer a na nim byl zainstalowany office 2003. Kupiłem nową jednostkę wpiąłem stary dysk ale office na nowym już nie działa...dlaczego? przekopałem wszystkie segregatory ale nie mogę znaleść klucza żeby zainstalować od nowa...:/ Co robic? Da się to jakoś uruchomić ze starego dysku?

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Klucz office

Post11 gru 2012, 13:28

Klucz nie działa? Powinien działać.
Masz możliwość wydobyć z rejestru klucz produktu tzn. czy masz peny dostęp do tego dysku?
Jeśli tak użyj dedykowanego softu np. Magical Jelly Bean Keyfinder,SoftKey Revealer lub ProduKey lub zrób to ręcznie via rejestr systemu - tam jest trzymany klucz. Przeczytaj poradnik http://www.hotfix.pl/odzyskiwanie-klucz ... 7-a276.htm
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
patrolvip2

Użytkownik

Klucz office

Post11 gru 2012, 13:37

Mam dostęp do dysku bo wyciągnąłem go ze starego kompa i go wpiąłem pod wejście ATA do płyty głównej w nowej jednostce. Sprawdzę czy dało radę i dam znać :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”