Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
A we wcześniejszym ekranie jest abym kliknął f10 i wtedy wyświetla się to (chyba jakieś centrum kontroli płyty głównej nvidii:
Szczerze powiedziawszy próbowałem chyba wszystkiego. Najpierw odłączyłem dysk twardy, podłączyłem go do drugiego kompa, zformatowałem i śmiga normalnie. A więc podłączyłem z powrotem. Znowu nic. A więc ten cieńszy kabel (łączący płytę główną z dyskiem) zamieniłem z kablem od cdromu (ta sama wtyczka cienka). Też nic. A więc zamieniłem kabel od zasilacza od cdromu do dysku twardego. Trochę zamieszałem, nie wiem czy zrozumiale to określiłem - wyjąłem 2 kable od dysku twardego i podłączyłem te same 2 wpięte wpierw w cdrom. Mam dysk SATA z tego co czaję. Później wyjąłem baterię BIOS i po paru minutach włożyłem znowu. Też nic. Tutaj zdjęcie ze stanu pierwotnego bez żadnego przestawiania kabli (cienki czerwony od płyty do dysku, ten niżej to oczywiście ten od zasilacza i oba zmieniałem z tym niebieskim co idzie do cdromu i z taką samą wtyczką od zasilacza co idzie do cdromu):
Wspomnę jeszcze, że próbowałem wgrać każdy możliwy system operacyjny, ale w przypadku windowsa xp podczas wczytywania tych sterowników na początku wyskakuje blue screen z info, że coś z dyskiem, a w przypadku visty i win7 kiedy dochodzi do okienka z dyskami/partycjami nie ma nic wyświetlonego.
Bardzo proszę o pomoc, już nie wiem co robić. Proszę o jakieś wskazówki, co mam spróbować, jakie dane jeszcze Wam dostarczyć aby dało się coś z tym zrobić.
EDIT:
Jeszcze ustawienia BIOSA:
1. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
3. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
4. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
5. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
6. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
7. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
GA-K8N-SLI F2 - płyta główna