Oki zainstalowałem Avire jako że miałem z nią już do czynienia będzie mi łatwiej a po 2gie ludzie uważają ją za lepszą od AVG .. pogram, pościągam przez parę dni i potem zdam raport czy komputer walnął reseta czy nie
-- 21 lut 2011, 23:24 --dziś znów dwa resety w ciągu może 4 - 5 godzin.. i raz się pokazał "bluescreen" a raz po prostu piszczał.. chciałem dodać że pobieram coś non-stop bez przerwy jest uruchomiona przeglądarka + ares a na nim pobierają się jednocześnie dwa pliki.. napiszcie co mam podać do zanalizowania błędu prosze
-- 21 lut 2011, 23:25 --aha jeszcze dodam że wczoraj przez całą noc i cały dzień grałem na komputerze w bardzo obciążające gry i nie zrobił mi reseta.. może problem tkwi w tym że komputera nigdy nie wyłączam? co myślicie?
-- 22 lut 2011, 16:49 --oki komputer już się nie resetuje.. stronka z której ściągałem była jakaś felerna, jak by coś się działo to napiszę
-- 24 lut 2011, 16:33 --problem rozwiązany kompletnie, problem tkwił w pamięci RAM, miałem 2gb z Goodram'a i 1gb kość także z Goodram'a lecz w manualu płyty pisało żeby nie mieszać ram z różnymi wielkościami.. wypiąłem 1gb i jak ręką odjął.. 0 resetów komputer działa sprawnie w 100%