Mam maly problem i potrzbuje pomocy juz nie wiem naprawde co jest nie tak.
Do sedna komputer sie uruchamia na okolo dwie sekundy otworzylem skrzynie i zobaczylem co sie dzieje a wiec na plycie uruchamia sie wentylatorek na plycie i po chwili koniec, pierwsza mysl zasilacz lub plyta to biore kolejnego kompa i podlaczam plyte i dalej to samo. czyli zaslicz dobry plyta zepsuta ktora kupilem pare dni temu super... ale mam swoja stara plyte jeszcze ta na bank dziala juz z przekonaniem ze bede pisac do pana ktory sprzedal mi ferna plyte a tu niespodzianka prosze moja stara plyta uruchamia sie tak samo jak nowa. i teraz mam dwie plyty glowne zktorymi nie wiem co jet grane prosze o pomoc.
zdjecia płyty
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
komputer sie wylacza po 2 sekundach
- seba86mu
W obydwu komputerach są różne zasilacze ?
Podłączasz wtyczkę dodatkowego zasilania procesora ATX12V 4-PIN (obok procesora) ?
Podłączasz wtyczkę dodatkowego zasilania procesora ATX12V 4-PIN (obok procesora) ?
-
czesc,
1.tak inne zasilacze
2.podłaczałem i dalej to samo no to sa jakies zarty ;/
1.tak inne zasilacze
2.podłaczałem i dalej to samo no to sa jakies zarty ;/
- voluu
- Kontaktowanie:
Czyli na ekranie nic się nie pojawia?
Jeśli nie, to spróbuj odłączyć dysk i napęd - jeśli komputer wstanie (czarny ekran i napisy, że nie ma z czego bootować): zasilacz do wymiany. Jeśli nie to szukamy dalej.
Jeśli nie, to spróbuj odłączyć dysk i napęd - jeśli komputer wstanie (czarny ekran i napisy, że nie ma z czego bootować): zasilacz do wymiany. Jeśli nie to szukamy dalej.

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
-
- Reklama