Siemka,
Piszę tutaj bo mam pewien problem (w zasadzie 2). Otóż gdy włączyłem komputer i robiłem coś na nim przez chwilę, nagle zrobił się czarny ekran ale po kilku sekundach wrócił obraz, były widoczne jakieś fioletowe "piaski" na ekranie ale poruszałem kablem HDMI i przestało, w pasku wyskoczyła mi wiadomość o tym że sterowniki nvidia przestały działać ale już się włączyły, przeinstalowałem sterowniki ale to nie pomogło, więc zrobiłem format. Po formacie komputer strasznie zamula, jak otwieram folder z serialem w którym jeden odcinek waży 1gb i chcę odtworzyć odcinek muszę czekać jakąś minutę żeby się załadował, tak samo jest z przeglądarką i innymi aplikacjami, nie wiem czego to przyczyna, możecie mi jakoś pomóc biggrin.png ? Kilka razy podczas oglądania włączył mi się też bluescreen. Formatowałem przy instalowaniu dysk C, po zainstalowaniu windowsa sformatowałem 2 pozostałe
Procesor : intel core i5 2500K 3,3GHz
Karta graficzna : Nvidia GTX 560 ti
Ram: 8 GB Kingstone (2 kostki po 4 gb)
Win 7 64x
Płyta główna: Asrock p67 pro3
Zasilacz: OCZ technology 500W
Od razu załączam screeny:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Komputer wolniejszy po formatowaniu
- robiwielki
- Kontaktowanie:
A sterowniki wszystkie wgrałeś ?? Wrzuć screeny/zrzuty ekranu menadżer urządzenia 

Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
-
Teraz to już za późno :/, chciałem jeszcze raz go sformatować i przed instalacją w biosie sformatowałem c na którym był windows, potem przy instalacji było napisane że ta partycja dysku jest nieodpowiednia i nic z kompem nie mogę zrobić, oddaje do serwisu, a temat do zamknięcia 

-
- Reklama